Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU MAZBATASINI ALDI
  

Mazbata törenine Başkan Mükerrem Tollu, eşi Fatma Tollu, Ak Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, MHP Erdemli ilçe Başkanı Fatih Serin ile yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Kızıltaç, Başkan Mükerrem Tollu‘ya hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak mazbatayı teslim etti.

Kendisini üçüncü dönem göreve getiren Erdemli halkına teşekkür eden Mükerrem Tollu, ilk günkü heyecanı yitirmeden bu yüce millete en kaliteli hizmeti daha çok çalışarak sunacaklarını söyledi. Bundan önceki iki dönemde çıraklık, ustalık dönemi yaşadıklarını bu dönemde ise ustalık dönemine girdiklerini anımsatan Tollu, ‘’Bu dönemde merkezi hükümetin de desteğini alarak muhteşem hizmetlere imza atacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin’’ dedi.

Ustalık dönemi mazbatasını alan Başkan Mükerrem Tollu‘yu ilk kutlayan eşi Fatma Tollu, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Topçu, MHP ilçe başkanı Fatih Serin oldu.

Mazbata töreni sonrası tatlı ikramın yapılırken adliye çıkısında günün anısına aile fotoğrafı çektirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol