Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KARA MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Onikişubat ilçesinde yaptığı çalışmalarla Vatandaşın gönlünde taht kuran ve çalmadık kapı bırakmayan İlçe Başkanı Mücahit Kara’nın bugünkü durağı Büyüksır,  Karadere Dereboğazı mahalleleri oldu. 

Ak Parti  İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, İl Başkan Yardımcıları,  il ve ilçe teşkilatları ve Belediye Meclis Üyeleri  Büyüksır,  Karadere Dereboğazı mahallelerini ziyaret ederek burada hem mahalle muhtarlarının, hem de vatandaşların  sorun ve taleplerini dinliyor hem de AK Parti hükümetinin  çalışmalarını birebir anlatıyorlar.

İlçeye bağlı tüm merkez ve kırsal mahalleleri gezerek, vatandaşlara konuk olan parti yöneticileri, bir taraftan sorun ve talepleri dinliyor diğer taraftan da AK Parti hükümetinin çalışmalarını anlatıyor. Parti yöneticileri, vatandaşların sorun ve taleplerini not da alarak, ilgili kurum ve kuruluşlara bildirip, çözülmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Onikişubat’ın başarılı İlçe Başkanı Mücahit Kara, “Biz Ak Parti kadroları olarak gece gündüz demeden  çalmadık kapı ve girmedik gönül bırakmayıp, kazanmadığımız tek bir vatandaş bırakmayacağız” dedi

Ak Parti, bütün kadrolarıyla, bütün birimleriyle, bütün teşkilatla kendini daima milletle birlikte tanımlayan ve kendini milletine adayan bir partidir. Bu Parti’de  Kahramanmaraş’a ve Türkiye'ye hizmet etmek tarihi bir sorumluluktur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol