Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÖRGEL, “ÖNEMLİ OLAN ŞEHRİMİZİN BÜYÜMESİ, GELİŞMESİ”

 Ak Parti teşkilatı olarak İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ettiklerini bunun devamı niteliğindeki yatırım değerlendirme toplantısını gerçekleştirdiklerini  belirtti.

İl Başkanı Fırat Görgel, “Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın ev sahipliğinde İlçe Başkanlarımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla yatırım koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik.

Aldığımız kararlar ve hayata geçireceğimiz eylemler, şehrimizin büyüme ve gelişme verilerine olumlu şekilde yansıyacaktır. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Görgel ayrıca, Ak Parti’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da yatırımlarına devam ettiğini Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılan hizmetlerin katbekat fazlası AK Parti döneminde yapıldığını yapılmaya da devam ettiğini belirtti.

Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile İlçe Başkanları ve ilçe Belediye Başkanları katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol