Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

 BAŞKAN ERKOÇ; “KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK!”
 Geçmişteki onurlu siyaseti, yakın tarihteki Onikişubat ilçe belediye başkan adaylığı sürecinde ortaya koyduğu performans ve hitabeti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, oluşturduğu gönül köprüsü toplantıları ile dostları ile sürekli bir araya gelen Mehmet Sabancı, davete icabeti çok önemsediğini belirterek, bir anlamı var diyerek katılan kardeşlerini saygıdeğer bulduğunu söyledi.

Dumlupınar’daki ünlü et lokantası TURAÇ’ta yaklaşık 40 kişilik dost gurubu ile birlikte yemek yerken, emekli vaizlerimizden Nurullah Demir’in duası ardından Mehmet Sabancı mikrofonu eline aldığında, o her zamanki saygın ve nezaket kokan üslubu ve güzel Türkçesi ile; “Davetimize icabet ettiği için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Erkoç ve siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. Bizim toplantılarımızın formatını her toplantıda kısaca anlatıyorum. Bu toplantılara katılan arkadaşlarımız, her toplantıda değişiyor. Bundan kastımız ne, gönül kardeşliğini önemsiyorum. Kardeşliğin en güzelinin gönül kardeşliğini olduğunu her zaman söylerim ya, bu kardeşliğimizin devamı ve sıcak tutulması, bırakın bu fani dünyada, ahrette de devam etmesi anlamında hukukumuzun devamı nedeniyle sizlerle bir araya geliyoruz.  Allah canımıza zeval vermez ve imkân verirse, ömrümüzün sonuna kadar da bu toplantıları sürdürmek gayesindeyiz. Sizler de bizi şereflendirdiniz. Bu toplantımızda bizi yalnız bırakmayan,  bizleri şereflendiren Fatih Erkoç başkanımıza da teşekkür ediyorum. Sayın Fiskeci bir yazısında Başkan Erkoç hizmetlere bir başladı, pir başladı demişti. Hak veriyorum. Son süreçte çalışmalarını takdirle takip ediyoruz.” dedi.

MEHMETE SABANCI’YA TEŞEKKÜR!

Siyasetçi-işadamı Sabancı’nın ricası üzerine bir durum değerlendirmesi adına konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu tür toplantıların kardeşlikleri, insanları, birlik ve beraberliğin pekişmesi anlamında önemsediğine vurgu yaptıktan sonra, ortak paydamızın Kahramanmaraş olduğuna dikkat çekti, “Bu şehirde doğmaktan, bu şehrin bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. Bu şehirde yaşamak bize Allah’ın bir lütfu. Cennetten bir köşede yaşıyoruz” ifadesi ardından kentimizin coğrafyası dâhil, yetişen ürünlerinden, turizm adına neler yaptıklarından, teknik ve sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerinden, projelerinden örnekler verdi.

Gayet samimi, gayet rahat, gayet içten konuşması ile dinleyenleri adeta mest eden Başkan Fatih Erkoç, “Yeni bir büyükşehiriz. Niyetimiz halis. Ancak şu Fetö belası, ve Fetö ile mücadele, bazı hizmetleri geciktirmiş olsa da, yeni yapılanma bizi arayışlara sürükledi.  Bu kadim kentin, saklı şehrin insanları için, sizler için, yaşanabilir bir kent için çalışıyoruz, gece gündüz, pazar-tatil demeden koşturuyoruz. Önümüzdeki yılsonuna kadar bizden ne bekliyorsanız, ne istiyorsanız hepsini yapacağım. Çünkü kaybedecek zamanımız yok. Halkımıza verdiğimiz sözleri, taahhütleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışmak, sizler için yorulmak, bize kıvanç, huzur ve mutluluk veriyor.” diye konuştu. Özellikle çevre yolları, trafik akışı, Ağcalı Bulvarı, İzzet Aliyebegoviç parkı ve trafikte tıkanan damarların açılması konusunda son derece iddialı ve hak eden cümleler sarf etti.

SORULARI CEVAPLANDIRIRKEN DE RAHATTI

Bu keyifli, bu rutin hale gelen anlamlı toplantının, buluşmanın sürpriz bir de konuğu vardı. Özbek Türklerinden olan, bugün Mekke’de esnaflık yapan Eşref Bey…  Ayrıca; Ekinözü İlçe Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Kaya,  Diyanet-Sen Şube Başkanı Şevket Bozdoğan, belediye eski meclis üyeleri ve Sabancı’nın gönül dostlarım dediği arkadaş gurubu vardı.

Soru ve cevap faslına geçildiğinde, Başkan Erkoç hiçbir soruyu karşılıksız bırakmadı, muhatabını ikna edecek açıklamalarla, hem bu arada unuttuğu hizmetleri anlatma fırsatı doğdu,  hem de hiçbir zaman eksik etmediği gülümsemesi ve samimiyeti ile yaklaşık 1 saat de soruları cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol