Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇEVİK’TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

İl Başkanı Muharrem Çevik, "Peygamber efendimizin ‘Cennet, annelerin ayakları altındadır’ sözü, annelerimize saygıda kusur etmememizi vurgulayan çok önemli bir hadistir" dedi.

Başkan Çevik, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Öyleyse anayasamızda yer alan "sosyal devlet" anlayışına uygun olarak, annelerimizin ekonomik ve sosyal hayatta güçlü bir yerde olmaları sağlanıp huzursuz ve sağlıksız bir ortamda kalmalarını önlemek hükümetlerin görevleridir. Her mayıs ayının ikinci pazarı kutladığımız “Anneler Günü” vesilesiyle gönüllerini almaya çalıştığımız annelerimiz için bir ömür boyu ne yapsak azdır. Çünkü onlar ömürlerini çocuklarına adamışlardır. Bu adanmışlığın önünde bize düşen de saygıyla eğilmek ve onların mübarek ellerinden öpmek olacaktır. Topluma yön veren, geleceğimizi şekillendiren, sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerimizin “Anneler Günü’nü” kutluyor, devletin ve vatanın bekası, milletin huzuru için evlatlarını şehit veren tüm şehit annelerine minnet, saygı ve şükranlarımı sunuyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol