Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇEVİK; GÜVEN, HUZUR VE İSTİKRARIN ADRESİ BİZİZ!

 Genel Başkanlığını eski dışişleri bakanı, eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı, işadamı Muharrem Çevik, katıldığı il başkanları toplantısında, Genel Başkanı Davutoğlu’na Kahramanmaraş’ın fotoğrafını gösterdi partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığını ifade etti.

“GÜVEN VE HUZURUN ADRESİ; GELECEK PARTİSİ”

Bu sloganla çalıştıklarını belirten Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, “Genel Başkanımız Kahramanmaraş’ı çok seviyor ve başbakanlığı döneminde en büyük desteği Kahramanmaraşlılardan gördüğünü söylüyor. Bu da bizi sevindiriyor, gururlandırıyor!” dedi.

HA KONYA, HA KAHRAMANMARAŞ

Siyasi yapı, milli ve manevi değerlere bağlılık kadar gelenek v e göreneklerle örtüşen birçok yanlarının olduğu veçhile, Genel Başkan Davutoğlu’nun Ankara’daki il başkanları toplantısında İl Başkanı Çevik’e söylediği, “Konya ile Kahramanmaraş birbirine çok benzerler. Ortak özellikleri, milliyetçi, muhafazakar oluşları. O bakımdan ha Konya, ha Kahramanmaraş”  benzetmesine vurgu yaparak, muhtemel bir erken seçimle birlikte AK Partinin tası tarağı toplayıp gideceğini işaret etti ve; “Zaten anketler artık iktidarın sonunun geldiğini gösteriyor. Cumhur ittifakı da her gün erim-erim ediyor iken, Millet İttifakının en güçlü kanadı olan Gelecek Partisine üye sayılarında belirgin bir artış var. Bu da bizi daha da heyecanlandırıyor ve çalışmalarımıza ışık tutuyor, şevk veriyor” diye konuştu, son olarak, da milletin millet ittifakına ve Gelecek Partisi’ne ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol