Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇELEĞEN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
 Başkan Çelegen mesajında;  “Savaş yıllarında, kurtuluş mücadelesinde ve Cumhuriyet’in kurulmasında canlarını ortaya koyarak yeni bir Türkiye kurulmasında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimiz, geleceğimize ışık tutmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilmesi ve ileriye yönelik olumlu davranışlar kazandırılması görevini yerine getirmekte olan öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin eğitimde çağ atladığını belirten Çeleğen şunları kaydetti: "Okullar açılınca günlerce ders kitabı arayan öğrenciler, birçok kitabı yarıyıla kadar bulamıyordu. Bugün kitapları okulun ilk günü sıralarına ücretsiz geliyor. Kara tahtalardan, akıllı tahtalara, akıllı sınıflara geçtik. Bu gelişme ülkemizin nereden nereye geldiğinin göstergesidir. Eğitime yapılan yatırım, ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Yurdumuzun en ücra köşesinde görev yapan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır , Geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde, öğretmenlerimizin çabalarının, emeklerinin çok önemli payı olacaktır. Bu bağlamda Geleceğimizi şekillendiren, ülkemizi yarınlara ve aydınlık geleceğe taşıyan sevgili öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini içtenlikle kutluyorum. Nesiller boyu yaşadıkları toplumlarda başarının, kardeşliğin ve aydınlığın temsilcileri olan öğretmenlerimize, sağlık ve huzur dolu bir yaşam dilerken, görevi başında şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş olan şehit öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol