banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇELEĞEN, VATANDAŞTAN ‘EVET’ OYU İSTEMEYE DEVAM EDİYOR
  Başkan Çeleğen  “Devlet ile milleti birleştirecek bir anayasaya evet diyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın Evet’e büyük bir teveccühü var. Hedefimiz 2023. Batı bunu çok iyi biliyor. 2013’den bu yana ülkemiz üzerinde oynanan oyunların arkalarındaki güçler maşaları ile bir yere ulaşamayınca gerçek yüzlerini gösterdiler.” diye konuştu.

KAPIMIZ SİZLERE 24 SAAT AÇIK

Belediyeciliği bir anneye benzeten Başkan Çeleğen, nasıl ki bir anne fedakarca evini temizler, düzler ve mamur bir hale getirirse bizde öyleyiz. Bizde ilçemiz ve ilçemiz insanları için her şeyi yapmak zorundayız. Üretilen hizmetlerin yaygınlığı ve kalitesi insanların ve şehrin imajını ve kalitesini yükseltir. Hizmet ürettikçe ihtiyaçlar azalır; ihtiyaçlar azaldıkça, huzur ortamı oluşur. Şehir, insan ve hizmet ortak paydada buluşur. İhtiyaçların doğru tespitiyle sağlıklı ve marka şehirler doğar. Ekinözü Belediyesi olarak bizim de hedefimiz bu ortak paydaları buluşturmak. Bu bakımdan vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz bazen de onlar bizim ziyaretimize geliyorlar. Bugünde Altın Yapraklı ve Çiftlikkale’li vatandaşlarımızla içmeler mahallesinde bir aradayız 16 nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sitemi Oylaması için desteklerini istedik. Ben böyle ziyaretleri önemsiyorum, hem halkımızın fikirlerini alıyoruz, hem de onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyoruz” dedi.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İÇERSİNDEYİZ

Ekinözü halkının kendilerini hizmet için icraat makamına seçtiğine işaret eden Başkan Çeleğen, “Bizim, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın ülkemiz için ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri yolunda kaybedecek tek bir dakikamız dahi yoktur. Bu hedef doğrultusunda belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşları da dahil ederek, onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü tüm vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bu tür birlikteliklerle halkımızın dertleriyle de dertleniyoruz. Halkımızın sorunlarını anında ilgili Başkan Yardımcısı veya Birim Müdürüne aktararak, hızlı çözüm üretiyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz Her zaman halkla iç içe olduklarını vurgulayan Başkan  Çeleğen, “yaptıklarımız ve ilçemiz için planladığımız projelerimiz birleştiğinde gittiğimiz yerlerde halkımız bizleri kucaklıyor. Hiç bir zaman halkımızla aramıza bir engel koymadık. İsteyen vatandaşımız yanımıza gelip derdini anlatabiliyor, sohbet edebiliyor. Halkımızın yüzündeki Güleryüz bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor. Bizim için esas olan vatandaşlarımızın mutluluğudur” şeklinde konuştu.

BU SİSTEMLE İLERİ GİDİLMEZ

Türkiye'nin ayağa kalktığını ve bundan rahatsız olanların engellemeye çalıştığını dile getiren Başkan Çeleğen , "Bizi dize getiremezler, yeni Türkiye’nin doğuşunun önünde duramazlar. Milli iradeye sahip çıkacağız, 'Evet' diyerek yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşası için hep birlikte referandumda evet demeliyiz. Mevcut sistem ile önü tıkanan Türkiye’nin önünü evet diyerek açacağız. 1982'den bu yana her zaman krizler oldu. Cumhurbaşkanları ile başbakanlar arasında kavga hiç eksik olmamıştır. İkili bir yapı içinde istikrarlı bir yönetim çıkmaz. Bu yapı ile Türkiye ileri gidemez. Bu çarpıklığın, bu çelişkinin giderilmesi gerekir" diye konuştu.

İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİ

Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesi içerisinde olduğu bu süreçte sistemi ve kurumları yenilemenin zaruret haline geldiğini belirten Çeleğen , "Çanakkale'deki birlik ve kardeşlik ruhunu bugüne yansıtarak yeni sistemde de benzer bir birlik ruhunu tesis edeceğiz. Bunun için diyoruz ki, 16 Nisan’da yapılacak referandumda sandıktan güçlü bir evet çıkaracağız ve Türkiye büyük yürüyüşüne devam edecek. Artık hiç kimse ve hiçbir güç Türkiye’yi yolundan çevirmeye yeltenemeyecek, Türkiye daha da büyüyecektir. Yeni sistem ile birlikte, Türkiye bölgesine ışık, mazlum coğrafyalara ise daha fazla umut olacaktır" şeklinde konuştu.

YATIRIM VE İCRAATLAR HIZLANACAK

Yeni sistem ile birlikte Türkiye’nin önünün açılacağını, ekonomideki yapısal dönüşümün hızlanacağını, 2023 başta olmak üzere bütün hedeflerin daha da yukarıya taşınacağını belirten Çeleğen , "Yeni sistem ile birlikte yatırım ve icraatlar hızlanacak ve yaygınlaşacak. Yeni sistem ile birlikte ekonomide hedeflenen dünyada ilk 10'a girme iddiamız daha da güçlenecek. Yeni sistemin getireceği istikrar ve güven ortamı Türkiye’nin daha güçlü bir atılım dönemine girmesine vesile olacaktır. Geleceğe güvenle bakan bir Türkiye’de hızlı bir reformlar dönemi başlayacaktır. 15 Temmuz bir milattı, 16 Nisan’la birlikte Türkiye artık yepyeni bir çağa giriş yapacaktır" ifadelerini kullandı.

DARBELER TARİHE KARIŞACAK

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile darbelerin artık tarihe karışacağına da vurgu yapan Çeleğen, şunları söyledi: "Türkiye’deki mevcut sistem darbelere zemin hazırlamaktadır. Artık darbelere zemin hazırlayan bu sistemi değiştirmek hem istiklal hem de istikbal meselesi haline gelmiştir. Mevcut sistemde, siyasi iktidar zayıf olunca, bürokratik vesayet güç kazanıyor ve ülke dış müdahale ve operasyonlara açık hale geliyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bu riskler ortadan kalkacak ve Türkiye'nin demokrasi çıtası yükselecek."

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol