Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇABUKEL, ÇAĞLAYANCERİT'TE

İYİ PARTİ KAHRAMANMARAŞ TEŞKİLATI ÇALIŞIYOR 

İYİ Parti Göksun İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirilen toplantının ardından Covid-19 Tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ahmet Çabukel'e İl Başkan Yardımcıları, Çağlayancerit İlçe Teşkilatı ve partililer eşlik etti.  

İlçe ve esnaf ziyaretlerine azami derecede önem veren Başkan Çabukel birkaç gün evvel teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile Göksun ilçesinde esnaf ziyareti düzenlemişti.  

ÇAĞLAYANCERİT-KAHRAMANMARAŞ YOLUNA BAŞLAYIN VE BİTİRİN   

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Ahmet Çabukel, "Esnafın derdi bizi utandırıyor, fakat yöneticileri, iktidarı utandırmıyor. İki aydır Kahramanmaraş'ta gezmediğimiz ilçe, kapısını çalmadığımız esnaf kalmadı. Dertler aynı fakat çözüm yok. Bizler İYİ Parti Teşkilatı olarak taşın altına elimizi koyduk. Esnafımızın sesini duyurmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Gerek İl teşkilatımız gerekse ilçe teşkilatlarımız esnafımızım derdi için seferber olmuş durumda.  

Bugün de İYİ Parti İl Başkanlığı olarak Çağlayancerit İlçemizi ziyaret ettik. Esnaflarımızın sorunları dinledik. Vatandaşlarımızı Çağlayancerit'te yalnız bırakanlara çağrımızdır. 

Bir an önce yıktığınız okulları yapın. Bir an önce Devlet Hastanesine ameliyathane servisi kurun ve uzman hekimler gönderin. Bir an önce Çağlayancerit - Kahramanmaraş yoluna başlayın ve bitirin. 

Bir an önce esnafımıza sahip çıkın. Her şey yolunda diyen esnaf bile öz kaynaklarının fiyatlarının %50 arttığını söylüyor. Anlayacağınız zor durumdayız diyor. Esnafımız Bağ-kur ödeyemiyor. 25 yıl SGK – Bağ-kur primi yatıran vatandaşlarımız emekli olamamış, emeklilikte yaşa takılmış. Vatandaş aynı asfaltın onlarca kez bozulup bozulup yapılmasından rahatsız. 

ÇAĞLAYANCERİT'E KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ KURULSUN 

Kalıcı çözümler bulmak zorundasınız. Bir an önce Çağlayancerit ilçemize Küçük Sanayi Sitesi kurulması gerekmektedir. Çağlayancerit ilçemizden göçleri durdurmazsanız bir yıl önce 26.000 olan nüfus bugün 23.500 olmuşsa 5 yıl sonra Çağlayancerit'te yaşayan genç bulamazsınız. Aileler kitleler halinde göç etmeye başladı. Liyakat gereği kurumlarımıza layık olan (eğitimini almış) insanları yerleştirin. Yoksa gelişemeyen bir ilçe yaratmaya devam edeceksiniz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol