banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ'DAN TEŞEKKÜR
 Sağduyu ve sorumluluk bilincinde bir seçimin daha geride kaldığını ifade eden Başkan Bozdağ, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir süreçte sergilenen seviyeli düzey ve sağduyuya şahsım ve Pazarcıklı hemşerilerim adına çok teşekkür ederim” dedi.

İRADE, ERDEM VE CESARET

Başkan Bozdağ yaptığı açıklamada; “PAZARCIK her zaman olduğu gibi bu önemli seçimde de üzerine düşeni yaptı. AK Partimize ve Liderimiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A sevgisini, güvenini, inancını bir kez daha gösterdi. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci Dönem Milletvekili seçimlerinde halkımız tercihini Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Parti bazın da ise Cumhur İttifakından yana kullanarak "DEVAM" mesajını vermiştir. Seçim süreci boyunca Teşkilatımızla birlikte yaptığımız ziyaretlerde bu mesajı vatandaşlarımız bizlere hissettirmişti. Ülkemizin kritik süreçlerden geçtiği bu dönemde hemşerilerimiz bizlerin yüzünü kara çıkarmadılar. TÜRKİYE KAZANDI; Sandığa iradesini yansıtan ve istikrardan yana oy kullanan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu sonucun başta ülkemize, Kahramanmaraş’ımıza ve Pazarcık'ımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol