banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

BARBAROS’TAN FATİH’E ÜÇ HİLAL SÖZÜ
  

Şimdiye kadar gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür dileklerini ileten mahalle muhtarları, yapılan çalışmalardan bahsederek Erdemli’nin yaşadığı değişime değindi.

MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, “Torosları cazibe merkezi haline dönüştüren Hamit Tuna Başkanımızı, Erdemli’yi Erdemli yapan Mükerrem Tollu Başkanımızı, 31 Mart’ta zirveye taşıyacağız ve Cumhurun bayrağını göklere dikeceğiz” ifadelerine yer verirken,

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, “Bizler seferle görevliyiz zafer Allah’tan, sevgili dostlar. 15 Temmuz gecesi Dünya’ya altın harflerle yazılacak bir destan yaşandı. Aylarca bu millet ülkesi için Demokrasi nöbeti tutarak, yarınlarına sahip çıktı. Bu ittifak, bu milletin Yenikapı’da, 15 Temmuz’da oluşturduğu bir ittifaktır. Beden ölür cana bakın siz, bu millet kiminle yürür ona bakın siz. İstanbul’da Binali Yıldırım Ak Partililer için neyse Mersin’de Hamit Tuna’da odur, Akdeniz’de Mustafa Güntak ne ise Erdemli’de Mükerrem Tollu odur. Bu ittifak, bu milletin ve memleketin geleceğidir. Şu ana kadar siz değerli AK Partili kardeşlerimize, ampülün böğrüne mührünüzü nasıl vurun dediysek, bugün de ittifak adayımız Mükerrem Tollu için üç hilalin böğrüne mührünüzü vurun diyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu yaptığı değerlendirmede, “19 gün sonra meclis üyelerimiz aday olmayacak, 31’e 0 meclis üyelerimiz olacak. Ama çok kardeşin borç ödemesi kolay olur dendiği gibi her ailenin evine tek başımıza girmemiz mümkün değil, bunu ancak sizlerle birlikte başarabiliriz. Sizlerden, özellikle hanım kardeşlerimden ricamız, her eve girerek bu birlikteliği anlatmalarıdır. Bu asil millet bu yüce millet hizmetlerin en iyisine layık. Bizlerin de tek amacı, doğruluktan ve güzellikten ayrılmadan, sizin gibi mükemmel insanlara hizmet üretmektir ” ifadelerini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol