banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAHÇELİ, İL YÖNETİMLERİNİ TASFİYE EDECEK
 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimde Türkiye çapında oylarını artırmasına karşılık büyükşehirlerde oy kaybına uğrayan MHP, radikal kararların eşiğine geldi. "Seçim sonuçlarını iyi okumak gerekiyor." diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, en büyük düşüşün yaşandığı Ankara ve İstanbul başta olmak üzere başarısız olan il yönetimlerini tasfiye etmeye hazırlanıyor.

"BAŞARILI OLDUK" AÇIKLAMASI TEPKİ TOPLADI

Parti yöneticileri arasında oy kaybı yaşanan yerlerle ilgili "Neden?" sorusuna yanıt aranırken, seçimlerin ardından "Başarılı olduk." açıklaması yapan İstanbul İl Başkanlığı da tepki topladı.

BAHÇELİ'NİN TAKTİĞİ

Bahçeli'nin, özellikle büyük oy kaybı yaşanan büyükşehirler başta olmak üzere teşkilatları görevden almak yerine hukuki süreçleri uzatmamak için önce sorunlu gördüğü teşkilatları kapatmak istediğini dile getirdiği belirtildi. Böylece teşkilatlar kapatıldığı için görevlerinden olan yöneticiler itiraz edemeyecek.

Bir süre sonra yeni belirlenecek stratejiler doğrultusunda yeni yönetimler oluşturulacak.

"OCAKLARI HAREKETE GEÇİRELİM"

Öte yandan MHP'de Ülkü Ocakları'nın tabanla bağı güçlendirmesine karşın son yıllarda ocak sayılarının ve etkinliğinin azalması nedeniyle başarının yakalanamadığını belirten bazı yöneticiler "Ya Ülkü Ocakları'nı harekete geçirelim, etkili hale getirelim ya da gençlik kollarını yeniden oluşturalım." görüşünü dillendirmeye başladı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol