banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BABASININ EVLADI; CİHAT SEZAL

Bu şehirde hatırı sayılır bir belediye başkanının, milletvekilinin adını ve soyadını taşımak zordur. Aşırı dikkat gerektirir. Giyimin, kuşamın, kullandığın dil, oturup kalkışın, konuşurken hangi partiden olursa olsun, insanların yüzüne bakışın, onları eleştirseler bile sabırla dinlemesini bilmenin gerçeğine varan Milletvekili Cihat Sezal, geçtiğimiz günlerde, Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak’ı ziyaret etti. Programlanmış değildi, çat kapıydı gelişi.

TESADÜF İŞTE, BİZ DE ORADAYDIK!

Siyaset adamı yorar, zaman zaman bitap da düşürür. Sınırlı zamanlarla yarışır, her kesimden insanlarla muhatap olursunuz. O gün de, Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak ve bazı köy-mahalle muhtarları ile dertleşir, sohbet ederken, içeri giren AK Parti Milletvekili Cihat Sezal’ın gülümseyen ve sıcak yüzü içeriyi aydınlatmaya kafi geldi.

Muhtar Gürbak’ı dinledi, onun milletvekili adayı olacağını (isimler belirlenmeden bir gün önce) bilen bir gazeteci olarak sohbet edip, muhtarlar ve mahalle sakinlerini dinlerken, yaklaşımı, gösterdiği tevazu, tam da ‘Babasının oğlu’ dedirtecek türdendi.

Bea’nın oğlu olmak kolay değildi. Taşırken yorulmuyor, aksine gurur duyuyordu.

Biz de öyle!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol