Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

 AYŞE KAZLI’DAN, TES-İŞ SENDİKASINA ZİYARET

TES-İŞ Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir arayan gelen Ayşe Kazlı: “Seçilirsem emekçi arkadaşlarımızın daima yanında olacağım” dedi.

Ayşe Kazlı, ziyarette önce kendisi ve projelerinden bahsederek; “Amacımız, memleketimize ve ülkemize hizmet etmek. Şehrimizin gelişmesinde siyasilerin çalışması kadar STK’ların çalışmalarının da çok büyük etkisi var. Bu anlamda TES-İŞ Sendikamız sorumluluklarını yerine getiren, emekçilerin hakkını koruyan, iyi ve kötü gününde daima üyelerinin yanında bulunan önemli kuruluşlarımızdan biri.

İnşallah nasip olur seçilirsem hep birlikte çalışarak daha güzel hizmetlerin ortaya çıkacağına inanıyorum. İstişare ederek, el birliği ile hizmetlerin daha yerinde ve daha hızlı bir şekilde yapılacağına inanıyorum.

Bu şehrin evladı olarak birçoğumuz birbirimizi yakından tanıyoruz. Bir hanım kardeşiniz olarak yıllarca siyasetin içerisindeyim.  İnşallah seçilirsem kapım herkese açık olacak. Bana halkımız her zaman ulaşabilecek.

Çıktığım yolda desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.


Başkan Ömer Lütfi Ergin ise, Ayşe Kazlı’ya ziyaretinde dolayı teşekkür ederek, milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

Ergin; “Ayşe hanımız yıllardır tanıyoruz. Bu şehri bilen, sorunları ve çözümleri bilen bir hanım kardeşimiz. Amacının hizmet etmek olduğuna gönülden inanıyor ve seçilirse aldığı görevi layıkı ile de yerine getireceğinden şüphemiz yok.

Bizlerin bu şehri bilen, bizden biri olan milletvekillerine ihtiyacımız var. İnşallah istediğimiz gibi olur. 7 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diler, Ayşe Hanıma da çıktığı yolda başarılı olmasını temenni ederim” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol