banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 AYŞE KAZLI’DAN MESLEKTAŞLARINA ZİYARET

Seçim Kampanyası kapsamında Ayşe Kazlı, STK ziyaretlerine ilk olarak üyesi bulunduğu Ziraat Mühendisleri Odası’na ziyaret ederek başladığını söyledi.

Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Geyik ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Ayşe Kazlı, meslektaşları tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Aynı zamanda daha önceki yıllarda Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu’nda görev alan Ayşe Kazlı, yaptığı konuşmasında STK’ların önemine değinerek, Ziraat Mühendisleri Odası’nın sivil toplum bilinciyle çalışan etkin kuruluşlardan biri olduğunu vurguladı.

Odanın ve Ziraat Mühendislerinin sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Ayşe Kazlı; “İnşallah partim aday gösterir, halkımızın teveccühü ile de meclise gidersem bu sorunların çözümü için büyük bir özveri ile çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Bu şehirde doğup, yaşayan ve doyan biri olduğunu ifade eden Ayşe Kazlı, aynı zamanda yıllardır siyasetin içerisinde halkın beklentilerini dinleyip, sorunların çözümü noktasında projeler ürettiğine dikkat çekerek; “Burası benim memleketim. Seçilip meclise gitsem de görev sürem bittiğinde yine döneceğim yer Kahramanmaraş olacak. İşte o zaman alnımız açık bir şekilde halımızın içinde dolaşabilmek en büyük servetimiz ve yapacağımız hizmetlere de ‘Allah razı olsun’ denilerek aldığımız dualar kazancımız olacaktır” diye konuştu.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Geyik ise; Ayşe Kazlı’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Bir meslektaşımızın ve özellikle de oda üyemizin milletvekili aday adayı olması bizleri mutlu etti, onurlandırdı. Aynı zamanda bir bayanı siyasetin içerisinde aktif olarak görmekte son derece önemli. Kadınlarımızı her meslek grubunda aktif olarak görmek istiyoruz. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Mecliste görmeyi de temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Geyik, konuşmaların ardında bir de sürpriz yaparak; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü geçmiş olsa da biz kadınlarımıza her zaman değer veriyoruz” diyerek Ayşe Kazlı ve yol arkadaşları bayanlara karanfil hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol