banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 AYŞE KAZLI’DAN, İHH’YA ZİYARET

Vakıf Başkanı Süleyman Erayman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ejder Berk, Dr. İsmail Kahraman, Av. Sevilay Tüfekçi ve Öğretmen Hakan Eskigün’ün hazır bulunduğu ziyarette, Vakfın faaliyetleri ve 7 Haziran seçimlerinin önemi konuşuldu.

Ayşe Kazlı, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini, Vakfın Asya’dan Afrika’ya, Balkanlar’dan Uzakdoğu’ya dünyanın farklı bölgelerinde takip ettiği çalışmaların yanı sıra Türkiye coğrafyasında da önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini söyledi.  Dünyanın her yerinde mazlumlara yetişemeye ve yanlarında yer almaya çalışan Vakfın tüm gönüllülerini yürekten kutladığını ifade eden Ayşe Kazlı, projeleri de yürekten desteklediğini söyledi.

AK Parti iktidarında ulaşımda, sağlıkta, ekonomide, eğitimde vs birçok alanda büyük atılımlar yapıldığını vurgulayan Ayşe Kazlı; “İnşallah seçildiğim takdirde ilimize yatırımların daha fazla ve hızlı bir şekilde getirilmesi için var gücümle çalışacağım.

Şehrimizin gelişmesi noktasında teşkilatımızla birlikte, Büyükşehir başta olmak üzere Belediye Başkanlarımızla, STK’larımız, sanayicilerimiz, bürokratlarımız ile istişare ederek, en verimli hizmeti sunacağımıza inanıyorum” dedi.

Ayşe Kazlı, kadına şiddet konusuna da değinerek; “Son günlerde yaşanan ve gündemi meşgul eden kadına şiddet olayları hepimizi derinden yaralıyor.

İnşallah seçilirsem kadına şiddeti en aza indirmek adına her türlü çalışmayı yapacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum” diye konuştu. 

7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu vurgulayan Ayşe Kazlı; “Partimiz 13 yıllık iktidarında milletten aldığı güveni boşa çıkarmadı. ‘Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye ve Hedef 2023 Vizyonuna’ ulaşmak için de milletimiz yine desteğini partimizden esirgemeyecektir. Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, devamında Genel Başkanımız ve Başbakanımız Bilge İnsan Prof Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde Yeni Türkiye inşa edilirken ak kadroların içerisinde bende yer almak istiyorum.

Sizlerinde destek ve dualarına talibim” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Vakıf Başkanı Süleyman Erayman, kadınların siyasette aktif olmalarının sevindirici olduğunu ve sayılarının artması gerektiğine inandıklarını söyledi.

Erayman; toplumun yarısını kadınların oluşturduğuna dikkat çekerek; “Temsil noktasında da hanım kardeşlerimiz daha fazla siyasette yer almalı diye düşünüyoruz. Kadının elinin değdiği her şey güzelleşir. Kadın, bulunduğu ortama düzen, seviye ve istikrar getirir. Vakfımızda da gönüllü hanım kardeşlerimiz var. Çokta başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyorlar.

Sizinde inşallah meclise giderseniz başarılı olacağınıza inanıyorum. Hizmete talip olmak erdemdir. Çıktığınız yolda başarılar dilerim” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol