Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

AYDOĞAR; “YA UMUTLAR BİTERSE!”

Kader ve yol arkadaşları ile Kimlik Gazetesinde bir çay molası sohbetine katılan Yeniden Refah Partisi Onikşubat İlçe Başkanı Muhammed Aydoğar, yönetimde adaletin, ticarette ve siyasette hakkaniyetin sağlanmasının elzeme haline geldiğine vurgu yaparak, Milli Görüş geleneğinin sürdürülmesi, geleceğe damgasını vurması için, partilerinin ve ülkenin bir kurtuluş hamlesine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

82 milyon insanın umutlarla beslendiğini, geçindiğini kaydeden Başkan Aydoğar, “Rüzgara karşı koşmanın anlamı yok, faydası da. Millet bir umut peşinde, umut bekliyor. Ekonominin iyileşmesini, sosyal adaletin uygulanmasını, yaşamın normale dönmesini, hukukun her platformda tecelli etmesini, malın alım gücünden çok aldırma gücünün günlük yaşamda zemin bulmasını bekliyor, bunun umudunu yaşıyor. Çünkü toplumu ayakta tutan sadece umut kaldı. İnsanlar umudunu yitirmekten korkuyor!” diye konuştu.

Başkan Aydoğar ve yol-kader arkadaşları; Selamet Derneği İl Başkanı Ahmet Gözel ile STK ve Halkla ilişkiler Başkanı Muhammed Saygılı, toplumu ayakta tutan umudun hiç bitmemesi dileği ve temennisinde hemfikir oldular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol