banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AVUKATLARIN SEÇİMİNDE KAZANAN ÇABUKEL OLDU

İlçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti, dün İl kongresi yapıldı. Şekerdere Bulvarı üzerinde bulunan İl Binasında gerçekleşen kongreye, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Avukat Günay Kodaz, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, CHP Milletvekili Ali Öztunç, CHP İl Başkanı Esat Şengül ve çok sayıda partili katıldı.

Kongre Divan teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporunun okunması ve ibrası ile devam eden kongrede Mali Raporların Okunması ve ibrası gerçekleştirilerek seçime geçildi. Mevcut Başkan Av. Ahmet Çabukel ve Av. Neslihan Koca Nergiz’in aday olduğu kongrede Ahmet Çabukel 281 oy alarak yeniden İl Başkanı seçildi. Rakibi Neslihan Koca Nergiz ise 229 oy alabildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol