banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI SİZE İHTİYACIMIZ VAR BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AV. KILIÇ; EVET NEREDE KALMIŞTIK!

Teşkilat olarak her gün sahada, halkın arasında olduklarına vurgu yapan, sahadan çekilmeyen, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, muhtemel bir erken seçime hazır olduklarını söyledi.

Başkan Kılıç şunları söyledi;

İNSANLAR “BİR DAHA AK PARTİYE OY VERİRSEM ELLERİM KIRILSIN” DİYOR!

19 yıldır Ak Partiye oy verdim bu seçimde oy verirsem ellerim kırılsın diyen esnaflar mı dersin bizi artık kurtarın diye İYİ Partimize bel bağlamış esnaf mı  dersin, hangisinden bahsedeyim.

Çaresizce ülkenin içinde bulunduğu buhrandan çıkaracak tek parti olarak İYİ Partiyi görmeleri çalışmalarımızı yakından takip edip bu adamlar bu işi becerir diyen esnaflarımızdan duyduğumuz cümleler geleceğe İYİ Partiyle umutla bakmaları bizlere de çalışma azmi ve kuvveti verdiğini kendilerine bildirdik.

HALK GELDİĞİMİZDEN, GÖNÜLLERE DOKUNMAMIZDAN MEMNUN!

Her gittiğimiz yerde bizden önce herhangi bir siyasi parti geldi mi sorusuna aldığımız cevap yine aynı ilk İYİ Partililer geldi ve bu durumdan duydukları memnuniyet bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Sıkmadığımız el Dokunmadığımız gönül kalmayıncaya dek azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Ne diyorduk; Millet Bizi ÇAĞIRIYOR Emir baş göz üstüne…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol