Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. dizi

Bu haber kez okundu.

 ARIKAN’A ESNAFTAN ZİYARET DAVETİ

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan’a Kahramanmaraş esnafından davet yağıyor. Kent esnafının büyük bir bölümü Arıkan’ı arayarak bölgelerindeki esnafı ziyaret etmesi talebinde bulunuyor. Arıkan ise o esnaflara tek tek giderek bir araya geliyor.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan’ın esnaf ziyaretindeki durağı eski ismiyle Nahırönü Dumlupınar ve Yusuflar Mahallesi esnafını ziyaret etti. Aday adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren kentteki sivil toplum örgütlerini ve kent esnafını aralıksız ziyaret eden Arıkan hem sivil toplum örgütünün hem de esnaflığın içinden geldiği için bu sektörlerden yoğun ilgi görüyor.

Esnaf ziyareti kapsamında ziyaretine Şazibey Camiinden başlayarak Orman Dairesi istikametindeki tüm esnafları ziyaret eden Arıkan; “İnşallah vekil olduğumuzda da esnafımızın ve halkımızın yanında olacağız. Onların sıkıntı ve problemlerini dinliyoruz. Bu görev bize verilirse vatandaşımızın mecliste çözülmesi gereken problemlerini oraya taşıyarak çözeceğiz. Yerelde çözülecek problemleri de yerelde çözeceğiz. Esnafımızın kendi şahsi meseleleri de oluyor onları da dinliyoruz. Hep birlikte güzel Kahramanmaraş için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Tabi esnaflığın ve ticaretin en önemli konusu değişim ve dönüşüme ayak uydurmak. Ticaret erbabının her zaman değişim ve dönüşümü iyi takip etmesi lazım. Değişen hayat şartlarına bizlerinde ayak uydurması lazım. Ziyaretlerimiz esnasında da bu değişim ve dönüşüme ayak uyduran esnaflarımızı gördük. Bu duruma ayak uyduramayan esnafımızı da gördük.  Tabi onların bizlere tavsiyeleri olacak. Bizlerde değişim ve dönüşüm hususunda onların ellerinden tutacağız. Onların yanlarında olacağız. Gelecek günler için kalkınmış bir Kahramanmaraş için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ben tüm esnafımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol