banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 ARIKAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE

Ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Arıkan Kahramanmaraş’ın ekonomisine büyük katkı yapan ve istihdam oluşturan sanayi esnafının kentin lokomotifi olduğunu söyledi.

Yaptığı çalışmalarla adından kamuoyunca sıkça söz ettiren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Kahramanmaraş’ta gitmedik bölge bırakmamak için yoğun çaba harcıyor. Kahramanmaraş’ı karış karış ziyaret eden Arıkan Küçük Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Gittiği ziyaretlerde Ak Partiye büyük bir teveccüh olduğunu belirten Arıkan partilerine devamlı destek olan halka hizmet etmenin de ayrı bir mutluluk olduğunu söyledi. Ziyaretlerini, nasip olup ta vekil olduğunda da aynı tempoda sürdüreceğini dile getiren Arıkan, özellikle ağır iş şartlarında çalışan bölümlerde faaliyet gösteren esnaflara daha çok ilgi gösterdi.

Arıkan; “Burada dökümcülük yapan, yedek parça satan, demir doğrama işi yapan esnaflarımıza ziyarette bulunduk. Küçük Sanayi sitesi bizim için çok önemli. Büyük bir çoğunluğunu kobilerin oluşturduğu küçük sanayi sitemizdeki esnafımızın işlerini geliştirdiğimiz zaman bir üst sınıfa atlar. Kahramanmaraş ekonomisine de büyük katkı sağlayan, büyük istihdam oluşturan tüm iş yerlerimiz burada. Küçük Sanayi sitemizdeki birçok esnafımızın gördüğümüz kadarıyla ardık işyerleri küçük geliyor, sanayi sitesinin arkasındaki iş yerleri yapıldığı zaman esnafımız büyüyerek daha çok üretim daha çok istihdam ve daha çok ekonomiye katkı yapacaklar.

 

Şuanda Kahramanmaraş’ın Küçük Sanayi sitesindeki esnafı gerçekten mesleklerini en iyi şekilde icra eden ve buralarda istihdam yaratan ve Kahramanmaraş’a ve ülke ekonomisine katkı sağlayan esnafımız buradalar. Tabii ki esnafımız daha büyük daha geniş imkânlarda iş yerlerini büyüttükleri zaman daha da büyüyecekler. İnşallah gelecekte daha gelişmiş ve daha da işlerini büyütmüş olarak daha fazla istihdam sağlayan ve burada ürettikleri ürünü yurtdışına pazarlayarak Kahramanmaraş ve ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır. Esnafımızın sıkıntılarını ve problemlerini burada dinledik. İnşallah bu görev bize verilirse bu meselelerle daha yakından ilgileneceğiz. Kendilerinin ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaları için daha fazla istihdam oluşturmaları için elimizden gelen tüm imkânları seferber ederek inşallah önlerinin açılmasında bizlerde siyasetçi olarak yardımcı olacağız.” Dedi.

Arıkan ayrıca zaman elverdiği sürece kentin çeşitli noktalarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini nasip olurda vekil olduğunda ziyaret ettikleri bölgeleri ve diğer bölgeleri tek tek ziyaret etmeye devam edeceğini belirtti.    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol