Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ALİ ÖZTUNÇ’UN ŞEHİT AİLESİNE VEFASI
 Elmalar köyünde, şehit Ahmet Dokuyucu’nun taziyesine katılan (referandum öncesi) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aileyi ziyarette, Kur’an okunmuş, ailenin acısı paylaşılmış ve şehit babası Habib Dokuyucu’ya ‘Benden bir isteğin var mı?’ diye sorduğunda, Habib Dokuyucu da, yazın toz, kışın çamurdan geçilmediğini ifade ile  evinin önünün kilit parke ile döşenmesini istemişti.

Bu talep üzerine CVHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHNP Parti Meclis Üyesi Ali Öztunç’a talimat vererek, bu talebin, bu ihtiyacın giderilmesi yönünde talimat vermişti.

Bu talimat üzerine Parti Meclis Üyesi Ali Öztunç ve CHP Kahramanmaraş il başkanı Esat Şengül el ele vererek, bu talimatı yerine getirmişlerdi.

ÖZTUNÇ VE ŞENGÜL DAYANIŞMASI

Gazetemizi arayarak yapılan için bilgiler veren Ali Öztunç, bugüne kadar gitmedik kapı bırakmadığını, sıkılmadık el bırakamadığını söyleyerek, yaklaşık 100 kişiyi merkezde işe yerleştirdiğini, bin kadar çocuğumuzu da giydirdiğinin altını çizerek, “Değerli başkanım Esat Şengül ile boş durmuyorum, yöremi geziyorum, merkez ya da kırsal demeden insanların arasında oluyorum. Camilerin, cem evlerinin ve taziye evlerinin halılarının değiştirilmesi, yenilenmesi konusunda da elimden gelen gayreti gösteriyorum” diyen Öztunç, halka hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

Kılıçdaroğlu, Öztunç ve Şengül’ün bu vefası, şehit ailesince mutlulukla karşılandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol