Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ALİ ÖZTUNÇ’U TUTABİLENE AŞK OLSUN!
  

Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, bugüne kadar olduğu gibi hemşerileriyle dirsek temasını hiç kesmeden Kahramanmaraş sokaklarında memleketini kalkındırabilmek adına oy istiyor.

Günün her saatini dolu dolu geçirmeye gayret eden CHP’nin Atom Karınca’sı, Ali ÖZTUNÇ, bugüne servisçiler derneğini ziyaretle başladı, dernek yönetiminin ve üyelerinin sorunlarını dinledi, projelerini anlattı.

Rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf, çarşı ve sanayi ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve durumdan oldukça memnun olduğu gözlenen Öztunç, günün devamında Türk Medeni Kanunu’nun kabulünün 93 yıl dönümü nedeniyle Türk Kadınlar Birliği Şubesi’ne ziyarette bulundu ve Kahramanmaraş Barosu’nun etkinliğine katıldı. Öztunç, Vergi dairesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il şubesi gibi kamu binalarına da uğrayarak çalışanlara hayırlı mesailer diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol