banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ALİ ÖZTUNÇ’TAN SPOR BAKANI’NA: “KAHRAMANMARAŞ’A KARŞI ÖZEL BİR HUSUMET Mİ VAR?”
Kahramanmaraşspor’un yalnız bırakıldığını ve kentte sporun hiçbir koşulda desteklenmediğini daha önce çeşitli mecralarda yaptığı açıklamalarda defalarca dile getiren Atom Karınca Ali Öztunç, bu seferde Meclis’te söz alarak bir dakikalık kısa konuşma hakkını, Kahramanmaraş’a her seçimden önce sözü verilen ama bir türlü yapımı gerçekleştirilmeyen stadyum sorununa ayırdı.

“NEDEN KAHRAMANMARAŞ ÜVEY EVLAT?”

Ben Spor Bakanımıza sormak istiyorum. Sayın Bakanım futbol kentlerde biliyorsunuz dostluğu, arkadaşlığı, kardeşliği pekiştiren bir spor dalımız. Kahramanmaraş’ta da öyle. Kahramanmaraş’ta spor sevdalısı bir kent. Kahramanmaraşspor’umuzun maalesef stadı yok. Türkiye’nin dört bir yanına statlar yaptınız. Evet ben bu konuda muhalefet partisi milletvekili olarak sizi kutluyorum. Kahramanmaraş’a neden yapmadınız? Kahramanmaraş’a karşı özel bir husumet mi var? Neden Kahramanmaraş üvey evlat. Kahramanmaraş’a da bir stat yapabilirsiniz. Üstelik Kahramanmaraşlı sizin partinize ciddi bir şekilde oy veriyor. Ben bu konuda genç bir spor bakanı olarak sizden destek istiyorum. Lütfen Kahramanmaraş’a, Kahramanmaraşspor’a güzel bir stat yapın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol