Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ALİ ÖZTUNÇ: ‘HALKIN SESİ OLACAĞIM!’
 Memleketinde adım atılmadık yer bırakmayan CHP’nin çalışkan ismi Ali Öztunç, bugününü de Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde halkla birlikte geçirdi.

CHP’li yöneticilerle birlikte Narlı’da gençlerle bir araya gelen Öztunç, daha sonra Pazarcıklı esnafa hayırlı işler diledi. Başta Selmanıpak ve Akçalar mahallesinde olmak üzere çok sayıda vatandaşın huzuruna çıkan Öztunç’a ilgi de yoğun oldu.

Çalışmaları sırasında hangi partili olduğunu dahi bilmeden içtenlikte seçmeniyle mevcut sorunları üzerine konuştuğunu sık sık vurgulayan Öztunç, kendisini takip eden basın mensuplarına ise şu açıklamalarda bulundu.

“HALKIN SESİ OLACAĞIM”

“Memleketimde kim kendini yalnız hissediyorsa ben onun yanında olacağım. Ben halkı için çalışanlardan olacağım. Seçildim artık Ankara’da keyfime bakayım yok.  Tüm şehir dinamikleriyle uyumlu çalışarak halkın sesi olacağım. Evvela Kahramanmaraşlının sorunlarına omuz verip yükünü hafifleteceğiz.

“GENÇLİĞİN VERDİĞİ ÇALIŞKANLIKLA…”

Yaşım genç henüz 42 yaşındayım. 42 yaşındaki birinin enerjisi 70 yaşındaki birisinin enerjisinden daha üst seviyededir. Ben gençliğin de verdiği çalışkanlıkla Kahramanmaraş’ın sorunlarını çözeceğime inanıyorum.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol