banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ALİ ÖZTUNÇ; “BAŞKONUŞ, MARAŞ’IN ABANT’IDIR”

Kahramanmaraş’ın sorunlarını meclise taşıyan, çözümü noktasında büyük gayretler gösteren, özellikle zehir saçan Afşin-Elbisitan Termik Santralinin kül yağmasına, Aksu’nun zehir akmasına gönlü razı olmayan CHP Milletvekili Ali Öztunç, memleketine geldiğinde ziyaretleri, cenazeleri, düğünleri ve hasta ziyaretlerini ihmal etmezken, şu sıralar devam eden ilçe ve il kongre çalışmalarına da katılırken, bu kez yolu Başkonuş’a düştü.

Başkonuş için; “Yayla’nın Bolu’nun Abant’ından farkı yok. Bir gölü eksik. Doğal güzellik insana huzur veriyor. Burasının tanıtılması, merkezden ve yerelden hizmet alması meselesinde, AK Parti Milletvekilimiz Ahmet Özdemir ile gayret edeceğiz. Ahmet Bey de bu meselede çok duyarlı kardeşimiz!” ifadesini kullandı.

MİSAFİRLERLE SOHBET ETTİ

Yaylayı, evlerini gezen, yol ve kader arkadaşları ile yemeğini de tesiste yiyen ve çok beğenen Öztunç, bir yandan da tesise gelen Gaziantepli vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Öztunç, Başkonuş sorumlusu Serdar Erdoğanyılmaz ve oğlu Serhan Erdoğanyılmaz’dan bilgiler edinirken, son kitabı olan Aşık Mahzuni’nin yaşam  öyküsünün anlatıldığı kitabını Serhan’a armağan etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol