Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR İLGİNÇ İDDİA KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

AKPINAR’DAN BİLDİRİYE TEPKİ!

 MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, geçtiğimiz günlerde "Bu suça ortak olmayacağız! Em ê nebin hevparên vî sûcî! şeklinde başlayan, Doğu ve Güneydoğu bölgemizde terörle Mücadelenin bitirilmesini talep eden bildiriye MHP olarak katılmadıklarını ifade ederek, bir basın açıklaması yayınladı.

İlçe Başkanı Mustafa Akpınar yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi; “11 Ocak 2016 günü Akademisyen ve Aydın olduklarını iddia eden 1128 kişinin imzaladığı "Bu suça ortak olmayacağız! Em ê nebin hevparên vî sûcî! şeklinde başlayan, Doğu ve Güneydoğu bölgemizde terörle Mücadelenin bitirilmesini talep eden bildiriye MHP olarak katılmıyor, bildiriye imza atanları şiddetle kınıyoruz.

İmza altına alınan bildiri, Kandil de bulunan PKK terör elebaşlarının açıklamalarından farkı yoktur. Alenen teröristlere destek, Öz Yönetim isteyenlere cesaret vermekte, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve bölgede görev yapan Güvenlik güçlerimizi suçlamaktadır. İmza atan sözde Akademisyenlere çocuklarımızı emanet edemeyiz. Devlet Hukuk çerçevesinde gereğini yapmalıdır.

Bu sözde bildiriye imza atanlar bilerek yada bilmeyerek PKK terör örgütüne destek vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin Üniter yapısını hedef alan terör örgütü Doğu ve Güney Doğu il ve ilçelerimizde sözde öz yönetim ilan ederek ayaklanma başlatmış Asker ve Polisimizi hedef alarak katliamlara başlamış, başta eğitim kurumları olmak üzere yerleşim yerlerini yakıp yıkmışlardır.

Devlet vatandaşlarını korumak ve kollamakla yükümlüdür. Yapılan Terörle Mücadele geç kalınmakla beraber yerinde ve gereklidir.

Ancak;

Sözde akademisyenlerin imza altına aldıkları bildiriye baktığımızda daha düne kadar AKP yöneticilerinin ağzından düşmeyen sözler olduğunu görmekteyiz.

-Diyarbakır Nevruz bildirisini HDP ile kol kola ağlayarak dinleyen ve alkışlayan AKP yöneticileri; bu günleri hiç düşünmediniz.

-Dolmabahçe mutabakatını PKK terör örgütü elebaşı, bebek katili Öcalan ın vekilleri ile birlikte imzalayan AKP yöneticileri neredesiniz ?

Ülkenin bu güne gelmesinde, terör faaliyetlerinin bu denli artmasında, Terörle Mücadele sırasında şehit olan Asker ve Polislerimizin, Devletin yanında yer aldığı için terörist PKK hainlerince katledilen masum vatandaşlarımızın  vebali; ‘’GÖRMEZDEN GELİN’’ diyerek sokakların kazılmasına, evlerin silah deposuna dönüştürülmesine, dağ kadrosu terörist eşkıyaların şehirlere yerleşmesine göz yumanların boyunlarına olacaktır.

Devletim bu duruma gelirken; Neredeydiniz ? Ne yapıyordunuz ?

Hep kandırıldınız, Yine kandırıldınız.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN !!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol