Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 AKLIMIZI KİMSENİN CEBİNE KOYMADIK!

12 senelik belediye başkanlığı ardından, büyükşehir belediye başkan adayı gösterilmeyip, kendi ifadesi ile 11 ay inzivaya çekilen, evinde kahvaltı yapan, kitap okuyan, dostlarına zaman ayıran Mustafa Poyraz, sahaya çıktı.

Mustafa Poyraz’ın aday adaylığı sırasında izdiham yaşanırken, basın mensupları da büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar Poyraz ile resim çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturdular, yarış içinde oldular.

Aklımızı kimsenin cebine koymadık!derken rahattı, kendinden emin konuştu, yüzünden tebessüm hiç eksik olmadı. Döneminde elinden geleni yaptığını, şimdi ise bu kez de milletvekilliği için siyasete soyunduğunu belirtirken, alkışlar hiç eksik olmadı salonda.

Poyraz kesin milletvekili ve meclise gidecek. Hem de ilk 4 sırada. Unutmaz, bir tarafa yazarsanız iyi olur. Ha, milletvekili olursa da eski Poyraz olmaz, olmayacak!  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol