banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AKGEMCİ’YE DESTEK BÜYÜYOR
 Gafarlı, Dereköy ve Dereli ziyaretlerinde bulunan Prof. Dr. Tahir Akgemci ve beraberinde Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, teşkilat yönetim kurulu üyeleri yoğun ilgi ile karşılandı.

HANGİ YÜZLE DESTEK İSTEYECEKLER

Gafarlı’da başlayan ziyarette, kalabalığa açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, iktidarı eleştirdi ve milletin gereken dersi sandıkta vereceğini söyledi.

Bastırmacı, ülkenin dış ilişkilerinin tamamen çıkmaza gittiğini ifade ederek; “Biz siyaseti millet için yapıyoruz. Ancak bu gün iktidar, ülkemizi 32 etnik parçaya bölmeye çalışıyor. Bin yıldır kardeşçe yaşadığımız topraklarda bu gün kardeşi kardeşe düşman ederek, etnik gruplara ayrıştırarak ülkemizi bölmeye çalışıyorlar.

Yoklukla, yolsuzlukla, yasaklarla mücadele edeceğiz diyenler, yolsuzluklarıyla servetlerine servet kattılar, milleti de yokluğa mahkum ettiler.

Ancak, fırsat şimdi milletimizde. Gereken dersi sandıkta vereceğiz” dedi.

Bastırmacı, konuşmasının devamında belediyeye de yüklenerek; “İşte yaptıkları belediyecilik ortada. Verilen oylar, hizmet olarak dönmedi. Sizlerin karşısına geçip nasıl destek hangi yüzle destek isteyecekler acaba? Şaşıyorum.

Ama artık Kahramanmaraşlı boş vaatlere kanmayacak, sandıkta yetkilerini elinden alacak.” dedi.


DESTEK HİZMETE DÖNÜŞMEMİŞ

Prof. Dr. Tahir Akgemci ise; “Kahramanmaraşlının halinden memnun olmadığı malum. Çalışmalarım sırasında kime sorsam bir değil bin derdi var. Destek vermiş karşılığında hizmet alamamış. Bu kadar destek en üst seviyede hizmetle taçlandırılması gerekirken, cezaya dönüştürülmüş” dedi.

Büyükşehrin kendi bütçesiyle geldiğini hatırlatan Akgemci; “Bu güne kadar yerel yönetimler iktidar partisinden olursa iyi hizmet alırız diye oy verdiniz. Ancak artık büyükşehir kendi bütçesiyle geliyor. Sizlerin ödediği gelir vergisinin % 6’sı Büyükşehir bütçesine aktarılıyor. Buna kimse müdahale edemez. Böyle büyük bir bütçeyi de işin uzmanı yönetirse hizmete dönüşür.

İşte Avukat kardeşim Neslihan Hanım, başarılı bir hukukçu. Belediye kanunu bilen, hizmet nasıl getirilir, sorunlar nelerdir, nasıl çözülür bütün bilgi ve birikimiyle sizlere hizmet için omuz omuza verdik bu yola çıktık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

 “Büyükşehir, kucaklaşmayla olunur” diyen Akgemci; “Şehir merkezine girememekten, ürünlerinizi satamamaktan şikâyetçisiniz. Büyükşehir yasaklarla değil, kucaklaşmayla olur.


Bizler sizlerle istişare ederek, bu kenti yöneteceğiz.

Hepimiz bu şehirde yaşıyorsak, yasaklar kalkacak. Sizlerin ürettiği ürünleri kolayca, uygun şart ve ortamlarda halka ulaştırmanız için gerekli pazarı oluşturacağız. Ekmeğinize kimse mani olmayacak” dedi.

Modern şartlarda yaşamak için hayatı kolaylaştırmak adına gereken hizmetlerin hızla getirileceğini söyleyen Akgemci; “Sizlerin sorunlarını biliyoruz. Kentin mevcut durumunu çok iyi analiz ederek yüz ağartan yüz projemizle 5 yılda şehrimizi marka şehir yapmayı hedefledik.

Sizler bize inandınız destek sözünü verdiniz. 30 Mart’a kadar yılmadan çalışıp bizlere yetkiyi emanet edeceksiniz. Biz sözümüzün eriyiz. Yapmazsak cezalandırın” dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla sohbet eden Akgemci ve parti yöneticileri, Dereköy ve Dereli’de yaptıkları ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürdüler. 












Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol