banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AKAPINAR, MAZBATASINI ALDI
 Dulkadiroğlu ilçe binasında gerçekleştirilen mazbata devir teslim töreninde konuşan İl Başkanı Ali  Uyan, 2015 seçimlerine gidilirken, tüm ilçe kongrelerini tamamladıklarını, güçlü kadrolarla seçimlere gidilirken safları sıklaştırmak gereğini hatırlattı, ben değil, biz merkezli bir siyaset güdeceklerini belirtip, tüm eforlarını harcayarak genel seçimlerden yüzlerinin akı ile çıkacaklarını kaydetti, “Dulkadiroğlu ilçesi, bu seçimde makus talihini yenecektir. Çünkü bu iktidar döneminde ilçenin ne alt, ne de üst yapı sorunları çözülebildi. Aksu mahallesine gidip göreniniz var mı bilmiyorum, yağmur ve çamurda göl deryası haline geliyor. Bu saatten sonra, ilçe başkanımıza çok büyük görevler, sorumluluklara düşüyor, kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

BİLİNÇLİ MUHALEFET ETMEK GEREKİYOR

Uyan son olarak, bilinçli yapılacak muhalefetin iktidarı da çalıştıracağını, rahat bırakmayacağının altını çizdi, mazbatayı Mustafa Akpınar’a teslim etti.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar başkan Uyan’a teşekkür etti, öncelikle ilçe kongrelerinin partilerine yakışır şekilde noktalandığına dikkat çekerek, kongrede olan olumlu veya olumsuzlukların orada kaldığını ifade etti, sonra da; “Bu kongrede bize destek veren de vermeyene de bizim arkadaşlarımız. Onlarla gönül bağımız var. Ayrışmaya, öteleşmeye tahammülümüz yok. Meydan da vermeyeceğiz. El birliği ile partimizi genel seçimlere hazırlayarak, genel seçimde Dulkadiroğlu’nu birinci parti yapmanın gayreti içinde olacağız. Bakın mahalli seçimlerden bu yana 8 ay geçti,  Dulkadiroğlu ilçemiz beklenen, söylenen hizmetleri alamadı. Biz bugüne kadar sabrettik, bekledik. Ancak artık sabredecek halimiz kalmadı. Çünkü vatandaşın şikayeti her geçen gün artıyor. Hizmetler yetersiz, yerini bulmuyor. Önümüzdeki haftadan itibaren bilinçli muhalefet görevimizi yerine getirip, yanlışları, hataları, olmayanları basın aracılığı ile kamuoyuna aktaracağım” diye konuştu.

SÖYLEDİKLERİMİ İSPATA HAZIRIM!

Başkan Akpınar, Dulkadiroğlu belediyesinden vatandaşın memnuniyetsizliği çığ gibi artarken, sessiz kalmayacağını duyurdu, artık dur durak demeden mahalleleri gezip, halkın şikayetlerini dinleyeceğini ifade ettikten sonra sözlerini şu cümlelerle tamamladı; “Artık en üst düzeyde gücümüzü ortaya koyma vakti geldi. AK Parti, iktidarları döneminde, yerelde halka bekledikleri hizmeti veremedi. Hizmet anlamında hiç birşey yapamadılar. Partimizin vizyonunu büyütmemiz, artırmamız lazım. Yolu asfalt olmayan mahallelerimiz var dedim, itiraz ettiler. Aksini söyleyenlere ispata hazırım. Milletvekillerine bakıyorsunuz,  mecliste parmak indirip kaldırmaktan başka bir şey yaptıkları yok. Bölge hastanesi dediler, şehir hastanesiyle kaldı. Sonuç olarak, artık Kahramanmaraş’ta MHP’nin ve Dulkadiroğlu’nun varlığını hissettirme zamanı gelmiştir. Hepinize teşekkür ediyorum”

Mazbata devir teslim törenine ayrıca, Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan, kadın kolları başkanı ve partililer katıldı.


 

            

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol