Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ,ZAFERİN ADI
 Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde, Onikişubat ilçe başkanı Ahmet Özdemir’in Divan Başkanlığını yaptığı kongrede, Ömer Oruç Bilal Debgici yaptığı konuşmasında;

“Hepinizin malumudur ki bir yarışta başarının tadı rakibinizin gücüne göre şekillenir. Bizi bekleyen seçimlerdeki rakibimiz de oldukça güçlü. Onikişubat Belediyesi çok iyi çalışıyor. Belki 2015 seçimlerinde bizi geçebilirler. Malumunuzdur ki ilimiz büyükşehir olduktan sonra iki ilçe kuruldu ve ben de Dulkadiroğlu ilçesine başkan olarak atandım. Gecemizi gündüzümüze kattık ve gerekse ailemizi çocuklarımızı dostlarımızı ihmal edip çalıştık. Bunun karşılığını da 30 Ağustos Genel seçimlerinde ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde gördük. Bu evrelerde birçok kumpaslar kuruldu. Hala bu kumpasların sıkıntılarıyla uğraşıyoruz. Fakat milletimiz niyetimizin salih olduğunu ve çalışmalarımızı görerek bu kumpasların üzerinden gelmek konusunda bizlere çok büyük destek oldu.

Ak Partinin felsefesinin merkezine insanı ve insana hizmeti koyarak bugünkü demokratik ortam sağlandı.

Bu millet ilk defa cumhurbaşkanını seçti. Cumhuriyet tarihinde çok nadir görülebilecek bir olgunlukla 1. Olağanüstü Kongremizi gerçekleştirdik ve hocamız Ahmet Davutoğlu ’nu Başbakanlığa taşıdık. Cumhurbaşkanımızda kendisine kabineyi kurma görevi verdi. Biz Dulkadiroğlu ilçesi olarak Türkiye’de en yüksek oy oranıyla birinci olduk. Önümüzde ki seçimlerde de en yüksek oy oranını çıkartacağımızın sözünü veriyorum. Bu başarımızı çalışmamıza borçluyuz. Her şey Dulkadiroğlu için, her şey Kahramanmaraş için, her şey Türkiye için” ifadelerini kullandı.

Daha sonra kürsüye gelen İl başkanı Av. Metin Doğan, Kahramanmaraş’ın Ak Partiye kurulduğu günden beri en büyük desteği verdiğine dikkat çekerek, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Büyükşehir olmamızdan sonra Dulkadiroğlu olarak bölünen metropol ilçemiz oldukça hızlı çalışıyor. Henüz 16 ay önce kurulmasına rağmen bünyesinde çalıştırdığı üyeleri yıllardır siyaset yapıyormuş gibi tecrübe kazandılar. 2002’ den bu yana bu ülke de çok şey değişti. Değişmesi için yola çıkmıştık değiştirdik elhamdülillah.

Bundan sonra ki sloganımız yeni, büyük ve güçlü Türkiye.

Önümüzde bir seçim var.

 Bu seçime hazırlanacağız. İnsanların kapılarına gidip oy isteyeceğiz. 2002’den önceki ve sonraki Türkiye’yi insanlara hatırlatacağız. İşimizi düzgün yaptıktan sonra bize oy verilmeyeceğini sanmıyorum. Herkes oy verecektir.”

28 Şubat sürecinde başörtüsü yüzünden eşinin üniversite 4. sınıftan ayrılmak zorunda kaldığını üzüntü ile ifade eden Doğan; “28 Şubat zulmüne herkes gibi bende sıkıntılar çektim. Takibe maruz kaldım eşim üniversite 4. Sınıftan ayrılmak zorunda kaldı. Başörtüsü zulmü herkesi etkilemişti. Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Ak Kadrolarla o günler çok geride kaldı. Gençlerin o günleri hatırlaması zor tabi ki. Ali Sezal ’ın belediyeyi devraldığı 1989 yıllarında memura işçiye maaşını ödeyecek para bulamamasını, sağdan soldan kendi şahsı adına aldığı borçlarla belediyeyi finanse etmeye çalıştığını hatırlayamazlar. Hanefi Mahçiçek’in 1999’ da belediyeyi devraldığında afet paraları diye kendinden alınan paraların MHP-DSP’ye gittiğini hatırlayamazlar.

2001’de bizlere hepiniz avukatsınız, mühendissiniz, diğerleri gibi bu da kapanacak. Boş yere geleceğinizi karartmayın dediklerini hatırlayamazsınız.

Ama Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ak kadrolar olarak bu günlere geldik. Hepimizin emekleri var ve hepimiz gelecek günlere daha iyi çalışarak ulaşacağız” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalarından bahsetti ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam ise AK Parti'nin iktidarda olduğu dönemlerde çok önemli gelişmeler yaşandığını, dünyanın en karmaşık bölgesinde ülkelerinde zulüm görmüş tüm insanların Türkiye'ye sığındığını, bunun da Avrupa ve dünyaya örnek olduğunu ifade etti.

Seçim öncesi yapılan kongrelerin önemine dikkati çeken Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, "Çünkü her kongre 'bir takım sıkıntılara ve sancılara gebedir' diye düşünürler. Ni tekim CHP'nin yaptığı küçücük kongrenin hemen arkasında doğum yaptı. Ayrı bir parti kuruldu. Onun içinde AK Parti'nin böyle ilçe kongreleri, aslında AK Parti'nin kendine olan güveninin, vatandaşa olan itimadının da en önemli göstergesidir. Eğer AK Parti kendine güvenmese vatandaşına itimat etmese, bu kongreleri yapmazdı" diye konuştu.

2011'de yapılan seçimleri vatandaşın kendi cumhurbaşkanını seçmesi, Türkiye'nin artık "Yeni bir Türkiye" modelini ortaya koyacak olması ve eski Türkiye ile sürecek mücadelesi bakımından önemli bulan Köksal, 2015'te yapılacak olan seçimin de daha önemli olduğunu belirterek, "Başlattığı 'Yeni Türkiye', yeni gelişme mücadelesinde 2015'teki seçimlerde AK Parti'nin oylarının mutlaka artması lazım. Neden artması lazım? Biz 2011'de söylediğimiz pek çok şeyi yaptık. Ama yapamadığımız bir şey var. O da anayasa değişikliğiydi. Yapamamak da bizim elimizde değildi" ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulundan Debgici’ye Sürpriz

Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Eray Ersoy, diğer yönetim kurulu üyeleri adına Başkan Ömer Oruç Bilal Debgici’ye çalışmaları adına plaket takdim etti.

Ömer Oruç Bilal Debgici’nin başkan seçildiği kongrede Yönetim Kurulu’nun 29 kişiden oluşan Asil Üyeleri şu isimlerden oluşmakta:

Süleyman Şerbetçi, Ali Uysal, Sami Kervancıoğlu, Kamil Gül, Eray Ersoy, Mustafa Çakar, Büşra Karabekiroğlu, Meltem Ermeydan, Burçe Tepe, Mihriban Namlı, Fatma Gül Sular, Seher Amaç Karaaslan, Atila Gelebek, Ahmet Saka, Murat Süleyman Zülkadiroğlu, Ali Arif Yenipınar, Şahin Avşaroğlu, Muhammed Şirikçi, Durdu Mehmet Yüce, Hacı Ali Gedikbaşı, Ünal İnal, Ayhan Purtaş, Mustafa Alihaydaroğlu, İlyas Çam, Yemliha Özşahan, Kerem Yıldırım Erdoğan, Mehmet Tülücü, Mustafa Karadöl ve Mustafa Yılmaz.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Sevde Bayazıt Kaçar, Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, AK Parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, eski milletvekilleri, partililer ve davetliler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol