banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 AK PARTİDE STK TEMAYÜLÜ DEVAM EDİYOR

Sivil Toplum Kuruluşlarımız demokrasimizin vazgeçilmez bir unsuru ve gerekliliğidir. Ak Parti, 14 yıllık süreçte almış olduğu tüm kararlarda Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerini dikkate almış ve bütün çalışmalarda onlara da yer vermiştir. Bu güne kadar izlemiş oldukları bu yol sayesinde Türkiye’nin kalkınmasına ve milletimizin refahına hep birlikte katkı sunan kurumların içinde, AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı da var.

STK BU SÜRECE DAHİL EDİLDİ

Milletvekili adayı belirleme çalışmaları sürecinde de daha önce partimiz yetkili organları tarafından da kamuoyuna açıklandığı üzere partimiz yetkili kurullarınca sivil toplum kuruluşlarının da bu sürece dâhil edilmesi benimsenmiştir.

Bu bağlamda; ilimizde bulunan vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri STK’ların aday belirleme sürecine dâhil edilmesi amacıyla 23 Mart 2015 Pazartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde saat 09.00 da başlayıp saat 17.00 da sona erecek olan oylama işlemleri devam etmektedir.

OYLAMA İLE İLGİLİ BİLGİLER

- İlimizde bulunan vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri STK’ların yönetim kurulları asil üyeleri oy kullanabilecektir.

- Oy kullanacak olanlar ilimizde kimleri milletvekili görmek istiyorsa istedikleri isimleri yazacaklar, partimizce kendilerine isim sorulmayacaktır. Bu çerçevede kendilerine isim listesi sunulmayacak ve ucu açık liste usulü benimsenecektir.

- Oy kullanacak kişiler en fazla ilimizin çıkaracağı toplam milletvekili sayısı olan 8 adet isim yazabilecek ancak 8 adet isimden daha az isim tercihi de kullanabilecektir.

- Oy pusulalarının içerisine konduğu zarflar il başkanlığımızca açılmadan genel merkez SKM başkanlığımıza teslim edilecektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol