Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ YÜRÜTME’DE HAKAN’LARIN GÜCÜ

Buna göre Tanıtım ve Medya Başkanı Hakan Dereli İl Teşkilat Başkanlığına, Hakan Kiraz ise İl Tanıtım ve Medya Başkanlığına getirildiler.

Yerel ve Ulusal Basın mensuplarının yakından tanıdığı ve 3 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalarla da basın mensupları dahil bir çok partilinin takdirini kazanan, Debgici yönetiminde eski İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Tanıtım Başkanı Hakan Dereli, Yeni İl Başkanı Fırat Görgel’in de yeni yönetim kurulunda yer aldı.

DERELİ’NİN YENİ GÖREVİ

Dün toplanan yeni Yönetim Kurulu İl Yürütme Kurulu Üyelerini de belirlerken Hakan Dereli’ye yeni bir görev verildi.

Tanıtım ve Medya Başkanı Hakan Dereli Ak Part İl Teşkilat  Başkanlığı görevine getirilirken,  Ak Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanlığına kent insanlarının da yakından tanıdığı İnşaat Mühendisi Hakan Kiraz getirildi.

HAKAN KİRAZ’A BAŞARILAR

Yürütmede önemli bir göreve getirilen Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Hakan Dereli’ye ve Ak Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilen Hakan Kiraz’a KİMLİK GAZETESİ olarak yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol