Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ MİLLETİN OMURGASIDIR

 AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın Ankara’da olması, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevda Beyazıt Kaçar’ın ise rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı değerlendirme toplantısında İl Başkanı Av.Metin Doğan, “Bu dava milli irade davasıdır” dedi.

AK Parti kadrolarının bu milletin omurgasını olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Doğan, “Bilindiği üzere 7 Haziran 2015 seçimleri ülkemizde tam bir sükûnetle gerçekleşmiş ve milletimiz ülke genelinde yüzde 83.90 katılımla iradesini sandığa yansıtmıştır” diye konuştu.

Doğan, konuşmasının devamında ise, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi bu dava milli irade davasıdır. AK Parti kadroları milletten gelmiştir, milletle yürümektedir ve kaderi milletin kaderidir. AK Parti kadroları bu milletin omurgasıdır ve bu böyle devam edecektir. AK Parti kadroları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mazlumlara sahip çıkmaya, zulme ve zalime karşı dimdik durmaya aynı kararlılıkla devam edecektir” ifadesini kullandı.

Açıklamanın ardından basın mensuplarının dışarı davet edildiği parti binasındaki değerlendirme toplantısına Pazar günü yapılan genel seçimde milletvekili seçilen isimler, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda kadın ve erkek partili katıldı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol