Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk askerlerinin sivilleri vurduğu iddia eden batıya ağır karşılık verdi, "Sivilleri vuruyorlar diyorlar. Bre vicdansızlar, ahlaksızlar, edepsizler bizim kanımızda sivilleri vurmak yok ama sizin kanınızda var." diye konuştu. Erdoğan daha sonra il kongresinde konuşma yaptı,  milletinin yola çıktıkları ilk günden itibaren kendilerini yalnız bırakmadığını belirtirken; "Edeler her zaman bizim yanımızda oldu ve sizlerle güç bulduk ve bu gücümüzü tüm Türkiye'ye yaydık" vurgusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Ahmet Özdemir birer hediye sunarken, referandumda elde edilen yüzde 75’lik oy oranına değindi, “Ben sizlerin şiir yazdığını biliyordum ama destan yazdığını da öğrenmiş oldum” ifadesini kullandı.

Gerçekleşen kongre ile 2 yıl il başkanlığı görevini tamamlayan Ahmet Özdemir, bayrağı ve nöbeti Ömer Oruç Bilal Debgici’ye bıraktı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol