Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL KADIN KOLLARININ AFŞİN ÇIKARTMASI
 Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven’in ev sahipliğini yaptığı toplantı, inanç turizminin merkezi Ashab-ı Kehf’de yapıldı. Kadın teşkilatını ilçelerinde, inanç turizminin merkezinde ağırlamaktan gurur duyduğunu belirten başarılı Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, kadınların siyasetteki yerinin önemine vurgu yaptı.

Afşin ilçemizde, Ashab -ı Kehf’deki Genişletilmiş AK Parti Kadın Kolları toplantısı için yol ve kader arkadaşları ile ilçeye gelen hanımefendi, göreve geldiği günden beri hatırı sayılır başarılara imza atan İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, ev sahipliğinden ötürü hem Belediye Başkanı Güven’e teşekkür etti, hem de gündeme dair sözler söyledi.

GÜNDEM ELBETTE SİYASET

Siyasetçilerini gezileri, toplantıları mutlaka siyaset üzerine kurulmuştur.

Bu bağlamda, toplumun her kesiminde ve özellikle kendi partisinde karşılığı olan, gelecekte kendisinden çok şey beklenen Ayşe Kılıç’a Afşin çıkartmasında Onikişubat ilçesi Kadın Kolları Başkanı, vefalı ve fedakâr insan Banu Pakdil, her defasında, her etkinlikte birinci gelen, ilçesinin öne çıkmasında büyük payı olan, başarısı genel merkez tarafından da takdir edilen Dulkadiroğlu ilçe Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek, Türkoğlu Kadın Kolları Başkanı Hidayet Kardaş da katılırken, toplantının çok verimli geçtiği söylendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol