Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AK Parti ‘de Temayül Yapıldı
 AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı'nın yerel seçimler öncesinde düzenlediği temayül yoklaması, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Programa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Sıtkı Güvenç ve Dr. Yıldırım Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve partililer katıldı. seçimler öncesinde partililere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 14 ili Büyükşehir statüsüne kazandırdıklarına değindi.

Büyükşehir yasasıyla köylerin köklü problemlerinin çözüleceğini ifade eden Erdem, "Kocaeli'de büyükşehir, yani coğrafi sınırlarını belediye sınırlarına alarak, ilk denemelerini yaptık. Köylerin köklü problemlerinin ancak böyle düzenlemelerle çözüleceğini gördük. İstanbul bu noktada çok başarılı, Kocaeli çok başarılı. Şimdi bu başarının her tarafa yayılmasını istedik. Şimdi de önünüze Büyükşehir Yasası'nı çıkartarak geldik. Yeni kurulan 14 büyükşehirden bir tanesi de Kahramanmaraş. Bu yasanın da Kahramanmaraş'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Aday adaylarını medeni cesaretlerinden dolayı kutlayan AK Partili Erdem, Ak Parti hükümetinin yaptıklarıyla farkını gösterdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Tabi at sahibine göre kişniyor. Bugüne kadar birçok iktidarlar geldi geçti. Ama Ak Parti yaptıklarıyla çok farklı olduğunu gösterdi. Bunları sizler çok iyi biliyorsunuz ve takdir de ediyorsunuz. Ettiğiniz için de hemen her seçimde oylarımız arttı. İnşallah bu seçimde de sizlerin bize işaret edeceği doğru adaylarla halkımızın karşısına çıkacağız. En iyi neticeyi alacağız. Ben öncelikle aday adaylarımızı tebrik ediyorum. Bu bir medeni cesarettir. 'Benim de ilime, ilçeme yapacaklarım var' diyerek yola çıkmaktır. Bu cesaretlerinden, bu müracaatlarından dolayı aday adaylarımızı tebrik ediyorum. Ama önemli olan, tabi bu bir yarıştır. Yarış yapılacak ve sonunda birisine karar verilecektir. İşte adamlık ve kalite odur ki; karar verildikten sonra bu karara saygı duyup, bu kararın arkasında durabilmektir. Bu kararların arkasında saygı duymayanlara da destek vermeyeceğiz. Kişiler önemli değil, önemli olan bize hizmeti en iyi şekilde yapacak kişilerin göreve gelmesidir."

Konuşmaların ardından partililer, temayül için sandık başına geçerek oylarını kullandı.












Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol