Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI İSKENDER ZENGİN “BİRLİKTE BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ”
         “Hep Birlikte” yöneteceğiz sloganı ile makama değil, gönüllerin belirleyeceği göreve talip olduğunu da belirten gazeteci İskender Zengin şunları kaydetti. “İlçemizin tüm kesimi ile kucaklaşarak, istişare ederek  7’den 70’e her bir insanımızın görüşüne, bilgisine, birikimine, fikrine ihtiyacımızın olduğunu biliyorum, Yönetmeye değil, Halkımız tarafından  yönetilmeye talip oldum, bütün Mahallelerimizin tüm dinamikleriyle bütünleşerek Hep Birlikte Belediyecilik yapacağız” dedi.

HERŞEYDEN ÖNCE GERÇEKÇİ OLMAMIZ GEREKİYOR

     Halkın öncelikli sorunları olduğunu ve bunu mesleği gereği’de halkın içerisinde olduğundan bildiğini söyleyen Zengin sözlerini şöyle sürdürdü. “ Herşeyden önce gerçekçi olmamız gerekiyor ki; ben şimdi desem, ‘Andırın’a Deniz getireceğim, Hızlı Treni Andırın’dan geçirteceğim, daha sonra’da havaalanı kuracağım. İnandırıcı mı?. Öncelikle 2023 hedefleri doğrultusunda hayal ettiğimiz ‘Daima İleri’ hedefini gerçeğe dönüştürmek için halkın teveccühünün  ne kadar önemli olduğunu biliyorum, onun için öncelikli sorunlarımız var, halkımızın özlemini çektiği gerçeğe dönüşecek projelerimiz var” dedi.

   

 SEN, BEN DEMEYECEĞİZ, HEP BERABER DİYECEĞİZ

Yerel yönetimlere talip olan birbirinden değerli insanların da olduğunu belirten Zengin, “Hangi parti’den hangi siyasi görüşten olursa olsun hepimizin ortak bir amacı var, ‘insanlarımıza hizmet etmek’ için bu göreve talip oluyoruz, bende bu arkadaşınızdan birisisiyim. Görev istenmez verilir anlayışı içerisinde halkımızın vereceği görev olursa başımız gözümüz üstünedir. Verilecek görevin bilinci ve sorumluluğunu layığı ile yerine getirmenin çabası ve gayreti içerisinde halkımızla bütünleşerek bunu yerine getireceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol