Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ ADAY ADAYI PROF. DR. ŞAHİN’DEN TEŞKİLAT ZİYARETLERİ
Ak Parti İlçe Teşkilatlarına ve Ak Parti Belediye Başkanlarına ziyaretler gerçekleştiren Prof. Dr. Şahin ülke gündemini Televizyon’da değil canlı olarak anlattı.

Televizyon programlarını hiç kaçırmadan takip ettiklerini belirten vatandaşlar birlikte fotoğraf çektirerek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. 

İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Şahin, seçim çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler aktardı.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Şahin, 24 Haziran seçiminin önemini gittiği ilçelerde anlatarak, ‘’Ülkemizde milli birlik ve beraberliği, milli iradeyi güçlü bir zemine oturtma noktasında Sayın Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu bir seferberlik var. Biz de bu seferberlik doğrultusunda elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Yıllardır verilen bir mücadelenin sonuç noktasındayız. Bu öyle bir dönüm noktası ki yarınlarımızın temelini ilk gün ki aşkla atmaya devam edeceğimiz bir nokta. 24 Haziran seçimleri ülkenin karşı karşıya olduğu beka sorununun tümüyle çözümü için atılmış bir adım, inşallah 24 Haziran'da ortaya çıkacak olan sonuç, Türkiye üzerinde kurulan hain tuzakların ve çeşitli zeminlerdeki işbirlikçiler vasıtasıyla yürütülen hain projelerin sonu olacak. Tabi bu neticeye ulaşmamızda partimizin her bir neferine sorumluluklar düşüyor ki en büyük sorumluluğu da bana göre ilçe teşkilatları üstleniyor. Seçimi çok iyi anlatmamız gerekiyor. Çünkü bu seçim Türkiye’nin geleceğinin teminatı bir seçim olacak. Bu yüzden el ele vererek yarınların daha sağlam bir zeminde inşa edilmesi için çalışacağız. Kaybetme lüksümüz yok. Küslükler ve dargınlıklar ülkemizden önemli değil. Biz, siyaset anlayışımızda birliği, dirliği, kardeşliği, barışı, adaleti, insan haklarını, özgürlüğü, iyi, doğru ve dürüst bir fikriyatı esas almak zorundayız.  İnanıyorum ki siyasetin kalitesi onu icra eden insanların kalitesidir. İşte bu kalite Ak Parti ile yeniden vücut buldu. Bu anlayışla biz birlikte güçlüyüz.’’ şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol