banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AĞDUR: VATANSEVER OLMANIN PARTİSİ, MEZHEBİ YOKTUR

 

İşte İYİ Parti Onikişubat Kurucu İlçe Başkanı Devlet Ağdur’un kaleme aldığı o anlamlı yazı:

“VATANSEVER OLMAK

Türk milletini, pek çok milletten ayıran en belirgin özelliği söz konusu “vatan” olduğunda gerideki bütün meseleleri teferruat olarak görmesidir. 

Bu anlayış, tarihin her döneminde bir gen aktarımı gibi devam etmiş ve devam edeceği de kesin gibi görünmektedir. 

Siyasi görüşlerin farklı olması, ideolojik ayrılıklar, mezhep, sülale gibi farklılıklar; “vatan” kavramı gündeme geldiğinde rafa kalkmakta ve yerini “birliğe” bırakmaktadır. 

Nitekim en son yaşanan 15 Temmuz ihanetinde, Türk milletinin vatan sevdalısı her ferdi, canını ortaya koymuş ve ihanet şebekelerinin uzantısına büyük bir şamar indirerek vatanına, devletine sahip çıkmıştır.  

Vatansever olmanın, partisi yoktur. Mezhebi, meşrebi de yoktur. Çünkü vatan, yüce Türk milletinin ortak paydası, onu ayakta tutan iskeleti, geleceğinin teminatıdır. 

Özellikle Türk milliyetçiliği fikrinin, varlık sebebini teşkil eden vatan kavramı; mazisinden beslenen derin bir bağ ile şekillenmiştir.  

Metehan’dan uzanıp gelen o bağ, kuşaktan kuşağa kuvvetlenerek devam etmiş; Türk milliyetçiliği “vatan” sevgisini devlet ve millet şuuru ile birleştirmiştir. 

Bizler de bugün çıktığımız yolda en büyük gücü “vatan” anlayışı ile bütünleştirdiğimiz milliyet ve devlet-i ebed müddet felsefesinden alıyoruz.  

Kimseyi taklit etmediğimiz gibi, kimseye de diyet borcumuz yoktur. Tek borcumuz, bizi üzerinde barındıran vatana, ekmeğini yediğimiz devlete ve karşılıksız sevdiğimiz milletedir. 

Yolumuzun hak ve hakikat yolu olduğuna inancımız tamdır. Bir Türk milliyetçisi, inanmadığı hiçbir şeyi yapmaz. 

Söz konusu “vatan” olduğunda da hiç kimseyi dinlemeden inandığı yolda mücadele eder. 

Mücadelemizin istikameti bellidir. 
Millete doğru, vatanın ve devletin istiklali, istikbali için beklentisiz bir mücadele... 
Bu mücadelede önce birlik ve beraberlik, ardından ekonomik ve sosyolojik kalkınma hamlesi gerçekleştirilecektir.

Bu atılımı gerçekleştirirken de ADALET, LİYAKAT ve İSTİŞARE ile yola revan olacağız. 
Bu yolda dert, hüzün, gurbet bizi yıldırmaz. Tam tersi vatan aşkımıza, millet sevgimize, devlete olan bağlılığımıza hız verir.
Anlayana… Devlet AĞDUR”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol