banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK, BİR TARAFTAN DA TAVAF YAPTIK

 Eczacılar Odası altındaki Metin Usta’nın Et Lokantasında, güreş camiası adına verdiği yemekte konuşan Mahir Ünal, önce misafirlerini selamladı, geldikleri için teşekkür etti, ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, biraz hasbihal etmek istediklerini vurguladı, sonra da iktidara geldikleri 13 yıldan beri ülkeye ve Kahramanmaraş’a yapılan yatırımlardan örnekler verdi, bir değerlendirmede bulundu.

Türkiye’nin nereden nereye geldiğini söyleyen Mahir Ünal, spora ve gençliğe verdikleri önemi anlattı, sağlıkta, eğitimde gelinen noktaya değinerek, spora konu geldiğinde, son üç yılda Kahramanmaraş’a sporda 300 milyonluk yatırım yaptıklarını söyledi, gençlik merkezleri, güreş eğitim merkezleri ve sentetik halı sahaları da gündeme getirerek, 3 yıl önce lisanslı sporcu sayısı varken, bugün gelinen noktada lisanslı sporcu sayısının 67.500’e ulaştığının altını çizdi.

ATANMAMIŞ GÜREŞ ANTRENÖRLERİNE ATAMA YAPILMASI

Salonu dolduran güreşseverlerin ve güreş camiasının beklediği bir müjdeyi de dile getiren Ünal, atama bekleyen güreş antrenörlerinin de atamasının yapılması için söz verdi, ilk fırsatta bunu gerçekleşeceği müjdesinde bulundu.

Bu söz, bu müjde atama bekleyen güreş antrenörlerini sevindirmeye kafi geldi.

UNUTTUNUZ MU, PARAMIZ PUL OLMUŞTU

Sonra da meseleyi siyasete, özellikle çalışmalarını baltalayan, sabote eden, muhalefete çatarak, “13 yıldır şeytan taşladık, bir taraftan da tavafımızı yapmayı ihmal etmedik” dedi, muhalefetin ırkçı ve nefret dilini kullandığını da belirterek, darbelerden söz etti, “Türkiye’yi uçurumun kenarına getirmişlerdi, biz uçurumun kenarından kurtardık. Şimdi aynı oyunu oynamaya çalışıyorlar. Paramızın pul olduğu günleri ne çabuk unuttunuz” diye konuştu, dönemlerinde sadece Kahramanmaraş’a 13 milyar liralık yatırım yapıldığını vurguladı.

İSTİKRARA KAST EDİYORLAR!

Gelinen noktada ülkenin ve insanların zenginleştiğine de işaret eden Ünal, açılışa hazır hale getirilen Göksun yolu tünellerinden, viyadüklerden de söz etmeyi ihmal etmedi, yine muhalefeti kast ederek, “Türkiye’nin istikrarına, çocuklarımızın geleceğine kast ediyorlar” diye konuştu.

Ünal, muhalefet partilerinin sürekli tahtıravelli siyaseti güttüklerine değindi, “Kemal Kılıçdaroğlu tahtıravellinin bir ucunda, Devlet Bahçeli diğer ucunda. Yaptıkları bu. Sizlere şunu söyleyebilirim, bunların sözlerine inanmayın. Koalisyonlardan söz ediyorlar, ülkenin koalisyonlardan neler çektiğini gördünüz. AK Parti istikrarın, huzurun ve güvenin teminatı, bekçisi. İstikrar sürsün istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından söz alan Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Hopur ise, Mahir Ünal’ın güreşçilere,  güreş camiasına verdiği ve gösterdiği ilgi ve destekten ötürü teşekkür ederken, bir de bakırdan yapılma dev mangal hediye etti. Ünal hediyeyi alırken, hem Yaşar Hopur’a teşekkür etti,  hem de bunu meclisteki odasında, en nadide yerde saklayacağını dile getirdi.


HARUN DOĞAN’IN JESTİ

Dünya ve Avrupa şampiyonu, güreşteki yüz akımız Harun Doğan ise, Mahir Ünal tablosunu hediye ederken, çok duygulanan Ünal, milli güreşçimiz Harun Doğan’a teşekkür etti, bu anlamlı hediyeyi alırken, organizasyonda büyük payı olan Harun Doğan’a olana sevgisi, ilgisi ve takdir duyguları salonun en ücra köşesine kadar dalga dalga yayıldı.


PARALELCİLERİN İPİNİ KESMEK İÇİN HEDİYE EDİLEN BIÇAK

Daha önce, dönemin Başbakanı R.Tayyip Erdoğan’a da bıçak hediye eden, hortumcuların hortumunu kesmek için hediye ettiği bıçağın ardından,  dün akşam da aynı bıçaklardan Mahir Ünal’a hediye sunan, işadamı, Tomurcuk Derneği Genel Başkanı, aynı zamanda da Hartlap eski güreş ağası, gece ve yemek yanında bıçak hediyesi için Ankara’dan özel olarak gelen Faruk Bilgili, bu kez de, “Paralelcilerin ipini kesmek için bu bıçakları size hediye ediyorum” deyince gülümseyen Mahir Ünal, bu espri ve hediyesi için Bilgili’ye teşekkür etti.

























Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol