banner1482
 Bir kadın ile bir adam, arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri, ikisi de hiç yara almadan kurtulurlar. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp;

“Çok ilginç!” der ve devam eder; “Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işaret, bir vesiledir!”

Müthiş heyecanlanan adam, “Evet, galiba haklısın!” cevabını verir.

Kadın şaşkınlıkla; “Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap var, sapasağlam duruyor. Bu kesin bir dostluğa işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız!” derken şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır.

Bunun üzerine adam sorar; “Sen içmeyecek misin?”

Kadın gülümseyerek cevap verir; “Hayır, ben polisi bekleyeceğim!”

*

Evet, bu bir fıkra.

Artık siz ne anladıysanız…

*

NOT: Bu arada, ülkemde bazı belediyelere gizli kayyum atanmış. Bunu bilmeyen mi kaldı sanki. Yeni değil ki. Doğu ve güneydoğu illerinde yaşandı, belki de daha yaşanacak.

Özellikle birini söylediler.

Konuşulurken duydum, ama hangi il anlayamadım. Lakin öğrendim ki, bizim vilayetimizde yok.

Tabi kurumda huzursuzluklar yaşanıyormuş. Milletin uykusu kaçmış, hergün ne oldu, ne olacak endişesi ile gelip gidiyorlarmış.

Oh olsun!

Teröre yardım ve yataklık eden her kim varsa, Allah belasını versin!

Adam almalar, ihraç etmeler falan, görev değişiklikleri falan…

Bereket bizde yok! Sana şükürler olsun rabbim!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol