banner1451
banner1461

Ramazan ayının sonuna geldik. Mübarek ay geldi geçiyor. Rabbim tutukları oruçlarımızı kabul ve makbul eylesin!

Haliyle yorucu geçse de, manevi hazzı, güzelliği tüm yorgunlukları atıyor üzerimizden. Yorucu derken, kervan@alpedo lezzet durağının etkinlikleri, televizyon çekimleri, iftarlar, sektöre ait dinmek nedir bilmeyen işlerimizin takipleri, gezmeler, ziyaretler mecal bırakmıyor.

Ve bu arada, Kayabaşı Mahallesindeki tarihi Kocabaş Konağımızdaki büyüme, genişleme ve restorasyon çalışmaları ciddi takip gerektiriyor.

Biz başarının sırrını takipte görüyoruz!

*

Çok iftar düzenledik, çok iftara katıldık, bu mübarek ayın tüm ulviyetini, güzelliklerini yaşadık, lakin Alpedo Kervan Lezzet Grubu ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şubesi işbirliğinde, Ramazan ayı vesilesiyle şehit ve gazi aileleri onuruna verdiğimiz iftarın lezzeti, manevi havası bambaşkaydı.

Anlamı da öyle…

*

İşletmeciliğini kervan@alpedo lezzetler gurubunun yaptığı tarihi Kale’de düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlamış, yaklaşık bin kişilik bir katılım sağlanmıştı. Güzel bir havada, manevi havanın iftara kattığı güzellikleri de eklersek,  programda yapılan duaların ve okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlarımızı açmanın anlamı tabi ki başkaydı, tabi ki büyüktü.

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte iftar yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdik o gece.

Şunu söyledim; "Mübarek Ramazan ayında şehit ve gazi ailelerimizle bir araya geldik. Şehitlerimizin emaneti çocuklarımızın her zaman şahit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Amacımız büyük bir aile olduğumuzu ve her an birbirimize kenetlendiğimizi göstermek. Çok şükür bunu da başarıyoruz. Ben, böyle bir organizasyonda yer almaktan ve ev sahibi olmaktan gurur duyuyorum. Bizi bu organizasyona dahil eden Şehit ve Gazi derneğimize, misafirlerimize ve Alpedo Kervan Lezzet Grubu ekibimize teşekkür ediyorum"

*

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda şehit ve gazi ailelerini yalnız bırakmayan insanlar da vardı. Ki Valimiz sayın Ömer Faruk Coşkun bunların başında geliyordu. Ve kıymetli eşi, Sevilay Coşkun Hanımefendi…

Bu şehir için bir şans, bir fırsat olduğuna inandığım Valimiz sayın Ömer Faruk Coşkun, her zamanki mütevazılığı, kalenderliği ile gönüllerde taht kurmayı başardığı gibi, bu tür etkinliklerde de her daim bizi yalnız bırakmıyordu.

Teşekkürler sayın Valim.

*

Ve adalet dağıtan kurumun, Adliyenin önemli ismi, Cumhuriyet Başsavcımız beyefendi kişilik sayın İlker Yazıcı, huzurumuzun, malımızın ve canımızın teminatı, şehrimizde asayişi berkemal eden Emniyet Müdürümüz sayın Salim Cebeloğlu, Onikişubat İlçe Kaymakamımız sayın Serkan Keçeli, Jandarma Alay Komutanımız sayın  Mustafa Özdurhan yanında çok sayıda kurum amirleri ve kıymetli davetliler bu gecenin anlamına anlam katan isimlerdi.

*

Ayrıca her etkinlikte yanımızda olan, dernek olarak en büyük etkinliklerinden birine katıldıklarını söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Yunus Karaman.. O aileleri, o güzel çocukları yalnız bırakmamışlardı.

Biz sadece ramazan aylarında değil, her zaman ve her an şehit ve gazi ailelerinin, özellikle çocuklarının yanında olmaya, onların Sami Dedesi olmaya talibiz ve hazırız. O çocukların gözlerindeki yaşam sevincini, parıltıyı görüp de heyecanlanmamak elde değildi.

O çocuklar bize emanetti.

*

Biz ekip olarak, kervan@alpedo lezzetler gurubu olarak, hep güzelliklerin, iyiliklerin, dostlukların, birlik ve beraberlik etkinliklerinin, düşüncelerinin içinde, yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.

Bizim için aslolan Kahramanmaraş’tır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol