Eğitimin, okumanın önemine değinmek düşüncesiyle “Ban bir harf öğretenin kölesi olurum!” demişti ya son Halife, Peygamber Efendimizin damadı Hz. Ali, o cihetle diyorum ki, şehrimizi tanıtan, madalya getiren, reklamını yapan, başarı hikâyesi yazan her kim veya kimler varsa, Allah razı olsun!

Bu anlamda ki, son örnek olması açısından kayda değer buluyorum,  Berber ve kuaförlerden oluşan Kahramanmaraş Şov Takımı, yine çok önemli bir başarıya imza attı. Antalya’da gerçekleştirilen Uluslararası Show Takım Yarışmasında birinci oldular, madalyalı kentin ismini bir kez tüm dünyaya gururla duyurdular.

Bu başarıya imzasını koyan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adnan Narlı’ya, 6 erkek, 6 bayan kuaförden oluşan 12 kişilik ekibe, ‘Savaşın gözyaşları’ konulu teması ve özel koreografisiyle büyük beğeni toplayarak, 12 kişilik jüri komitesinden tam not alan ve Türkiye birincisi olmalarını hazırlayan şov takımı kaptanı Ahmet Ceyhan’a teşekkür ediyoruz.

*

Bu kapsamda Şov Takımı’nın ana sponsoru olan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, birincilik ödülüne layık görülen takım için Kervanhan’da yemek programı düzenledi.

Her zaman yaptığı şey. Başarıyı ödüllendiriyor, branşı ne olursa olsun, bu şehrin adını öne çıkartan her kim, kimler ise, onları onure ediyor, imkanları ölçüsünde sponsor da olarak tanıtım elçisi olma ötesinde bir spor dostu, bir gönül dostu olduğunu bir kere daha ispata ediyor.

*

Hafta içinde, Çarşamba günü Kervanhan’da, VİP odada bu başarı hikayesi yazan yarışmacılarla beraberdik.

Ben,  Sami Kervancıoğlu kardeşimin gözlerindeki ışıltıyı, mutluluğu uzaktan da olsa yakından görebilen, hissedebilen birisi olarak, “Çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın!” ilkesine sadık kalarak, bugüne kadar geldiği süreçte, bedelde ödeyerek sektörde haklı bir yer edinen bu tanıtım, bu gönül elçisi insan için çok yazı yazdım.

Yazmaya da devam edeceğim.

Çünkü Sami Kervancıoğlu anlatılmaz, yaşanır. Onunla oturup sohbet etmek, memleketi konuşmak, seyahat etmek insana güven veriyor.

Kervan, diğer adıyla alpedo markası bugün bir yerlere geldiyse, tüm dünyanın tanıdığı bir marka haline geldiyse, bunda Kervancıoğlu dostumuzun p ayı çok büyük.

Çünkü o bir memleket sevdalısı.

O dost insan.

Rabbimi yolunu açık etsin!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol