Bu sıralar koronanın hızına kimse yetişemiyor. Salgın tüm dünyada olduğu kadar ülkemizde ve özellikle de şehrimizde hızla yayılmaya devam ederken, dostlarımızın, sevdiklerimizin da bu illete yakalandıklarını duydukça üzülüyoruz.

Kimi sorsam, kimi dinlesem koronaya yakalanmış.

Ya evinde dinleniyor, ya hastanede… Tedavi süreci işliyor bir şekilde. Tüm uyarılara, tüm tedbirlere rağmen, insanlarımızın kayıtsız kalması, ‘bana bir şey olmaz!’ diyerek salgını hafife alması, salgını daha da tetikliyor, çoğaltıyor.

Maske, mesafe ve temizlik uyarıları da para etmiyor olmalı ki, çarşıda pazarda görüyorum, sadece memleketimde değil, bu sıralar şehir dışına çok gidip geliyorum, her taraf aynı.

İşyerimizde, şubelerimizde gerekli titizliği gösteriyoruz. Çalışanları uyarıp, kurallara uyar ve uygularken, insan sağlığı, müşteri memnuniyeti gibi hususları göz ardı etmeden, hizmet vermeye çalışıyoruz.

Ama çarşı pazarın hali pek iyi görünmüyor. O bakımdan da haritaya baktığımızda, şehrimin dört bir yanı kıpkırmızı. Yani salgın alarm veriyor, tehlike sinyalleri çalıyor, uyan yok.

Çünkü salgın makam, mevki, para, güç, din, ırk ve cinsiyet dinlemiyor, gözüne kestirdiğine bulaştırıp, özellikle kronik rahatsızlıkları olanları alıp götürüyor! Genç, yaşlı demeden!

O bakından lütfen dikkat, lütfen!

*

Fırat Görgel kardeşim AK Parti İl Başkanı oldu. Genç, enerji dolu, memleketini seven, bu şehre kendini adamış, üstelik de şehrin sorunlarını bilen bir arkadaşımız.

İsabetli bir tercih olduğunu söyleyebilirim.

İnanıyorum ki, kendisi de kendisine inananları, güvenenleri mahcup etmeyecektir. Bir kere daha hayırlı olsun ve başarı dileklerimle derken, nöbeti devredecek olan sayın Ömer Oruç Bilal Debgici’ye de hizmetlerinden ötürü teşekkür borçluyuz!

*

7 Kasım’da Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacağız. Şeref misafirimiz olarak. 12 Şubat stadyumunda yapılacak olan AK Parti il kongresine geliyor. Bizler de birer Kahramanmaraşlı olarak misafirimizi en iyi şekilde ağırlamaktan onur duyacağız.

İnşallah gelişi hayırlara vesile olur!

*

Bir Kahramanmaraş sevdalısı olarak, ben ülkemi, şehrimi seviyorum. Hem sektör olarak, hem de MÜSİAD olarak bu şehir için neler yapabilirizin derdi ile dertlenirken, üreten, istihdam sağlayan, yeni yatırımları ile bu şehirde işsizliğin önüne geçme başarısını gösteren işadamlarımız var.

Sayın Abdulkadir Kurtul mesela… Kimlik Gazetesi’nden ve maraskimlik.com’da öğrendim, şimdi Diyarbakır’a ikinci fabrikasını kuruyor.

Yüreği hizmet etmek, çalışan insanların aş ve iş umudu olmaktan mutluluk duyan iş insanlarımıza başarılar diliyorum.

Bu zamanda pandemiye rağmen yatırım yapmak her babayiğidin harcı değilken, bizim işadamlarımızın bu meselede gösterdikleri hassasiyet takdire şayan!

Allah onlara güç kuvvet versin, Rabbim de bizi şu korona denen illetten bir an önce kurtarsın!

Amin!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol