banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

UZMAN KLİNİK PSİKOLOG GÖZDE KIRATLI SANKO’DA
  

2015 yılında başladığı FMV Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji (Çocuk ve Ergen Alt Dalı) yüksek lisans programından 2017 yılında mezun oldu. "Ergenlerin Problem Çözme Becerisinin Ebeveyn Tutumlarıyla İlişkisi" konulu yüksek lisans bitirme projesini Prof. Dr. Ayten Erdoğan süpervizörlüğünde tamamladı.

Aynı yıl süpervizyon kapsamında FMW Işık Üniversitesi psikolojik danışmanlık ve rehberlik biriminde ücretsiz olarak danışan gördü. Çocuk ve ergen psikoterapisi ve ebeveyn danışmanlığı üzerine süpervizyon sürecini oyun terapisi ve bilişsel davranışçı terapi odaklı olarak Uzman Klinik Psikolog Sergül Oğur Çaydamlı'nın süpervizörlüğünde tamamladı. Bu sürece kadar yaptığı çeşitli stajlarla anaokulu, ilkokul ve lise öğrencilerini okul ortamında gözlemledi.

Bunların yanı sıra, 2012 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana bilim Dalı, 2014’ye Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Anabilim Dalı ve 2017 yılında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalında yaptığı stajlarla yetişkin, çocuk ve ergen hastalarla çalışma ve gözlemleme fırsatı oldu. 

2016 yılında MAYA Vakfı “Project Lift” kapsamında dans, müzik ve sanat terapisi uygulanan Suriyeli Mülteci çocuklarla, bir yıl boyunca gönüllü olarak çalıştı. Yine bu süreçte Türk Psikologlar Derneği 1’inci Travma Sempozyumu’na katılarak Çocuk ve Ergenlerde Travma Atölye Çalışmasında yer aldı.

Bugüne kadar mesleki gelişimi destekleyen pek çok kongre ve seminere katılan Kıratlı’nın ayrıca üç farklı yılda hazırladığı, üniversite öğrencilerinde kaygı, depresyon ve yalnızlıkla ilişkili olan faktörleri incelediği araştırma makaleleri bulunmaktadır.

2017 yılında Türk Psikologlar Derneği’nden aldığı eğitimle WISC-IV Uygulayıcı Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Yine aynı yıl Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği’nde Birleşmiş Milletler projesi olan UNFPA kapsamında Suriyeli mültecilerle kadın ve çocuk sağlığı üzerine yapılan çalışmada bulundu.

Kıratlı, Türk Psikologlar Derneği üyesidir. Çalışma alanları travma, anksiyete bozuklukları, depresyon, uyum ve davranış sorunları, gelişimsel sorunlar, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğudur. Çocuk, genç ve yetişkinlerle çalışırken bilişsel davranışçı terapi, çocuk odaklı oyun terapisi ve yönlendirilmiş oyun terapisi kullandığı yöntemler arasındadır.

WISC-IV, AGTE, MMPI, Standartize Mini Mental Test, Gesell Gelişim Testi, Peabody Resim Kelime Testi, Metropolitan Okul Olgunluk Testi, Bender Gestalt Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Draw a Person ve Good Enough Testi, MOXO ADHD Testi uygulayıcı sertifikasına sahip olarak uyguladığı testler arasındadır.

Gözde Kıratlı halen Uzman Psikolog Melis Tümer Süyür ve Melisa Özturan’ın görev yaptığı SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde uzman klinik psikolog olarak göreve başladı.

SANİ KONUKOĞLU UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Tıbbi / Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Pediatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol