banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

UZMAN HEKİMLER GÖREVE BAŞLADI
 Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Semih YANCAR “İlçe hastanesinde yaklaşık 2 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı bulunmadığından her hafta Cuma günü görevlendirme yapılmaktaydı. Hastanemize, Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile İç Hastalıkları Uzmanı ve eş durumu tayini ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ataması yapılmış ve göreve başlamışlardır. Uzmanlarımızın göreve başlamasıyla sağlık hizmetlerinde süreklilik sağlanacak, hastane ilçe halkının ihtiyacına cevap verecek konuma geleceğinden hasta memnuniyeti de artacaktır. ” dedi.

Ayrıca Aile Hekimi Uzmanı ile Diyetisyen atamasının yapıldığını bu branşlarında göreve başlamasıyla hastanenin hekim ve sağlık personeli açısından hiç olmadığı kadar güçleneceğini sözlerine ekledi. Genel Sekreter Yancar, karı koca olan uzman hekimlere görevlerinde başarılar dileyerek ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol