banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TIBBİ MİKROBİYOLOJİ UZMANI YRD. DOÇ. DR. DEMİRBAKAN, SANKO’DA
 Yrd. Doç. Dr. Hadiye Demirbakan, 1978 yılında Antalya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. 2001 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2007 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndan uzmanlığını aldı.

 

2007-2008 yılları arasında Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde, 2008-2017 yılları arasında da Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde merkez laboratuvarlarında mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yaptı. 2014 yılında Paris Hopital de Bicêtre Service de Bactériologie’de bir süre araştırmacı çalıştı. Eş zamanlı olarak Gaziantep Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı hastanelere hizmet veren Merkez Laboratuvarı’nda 2014-2015 yılları arasında koordinatör olarak görev aldı. Haziran 2017 itibariyle SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda çalışmaya başladı.

 

Özellikle bakteriyoloji, viroloji ve moleküler testler alanlarına ilgisi olan, parazitoloji, seroloji, mikoloji gibi alanlarda da çalışmaları bulunan Yrd. Doç. Dr. Hadiye Demirbakan, SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Hastanesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Mikrobiyoloji Laboratuvarı’nda günümüz teknolojisine uygun sistemlerle daha fazla alanda hızlı ve güvenilir sonuçlar verilmesine katkı sağlamak istediğini belirtti.

 

SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Pediatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol