banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO HASTANESİNDE ANESTEZİ UZMANLARI BULUŞTU

Prof. Dr. Atıcı, saha çalışması kapsamında SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde bölgemizdeki anestezi doktorlarıyla tanışma ve karşılıklı görüşmelerde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

 

Anestezi uzmanlarının hasta takibinde her türlü kritik durum için yetkinlik kazanarak mezun olduklarını ifade eden Prof. Dr. Atıcı, uzmanlara meslekteki yeniliklerin duyurulması ve hastalara yeni tekniklerin uygulanabilmesi için bölgede TARD’ın bilimsel etkinlikler düzenleyeceğini söyledi.  

Prof. Dr. Atıcı, anestezi uzmanının sadece ameliyathanelerde değil, ameliyathane dışında hastanın uyutularak işlem yapılması gereken pek çok klinikte, yoğun bakımlarda ve kronik ağrılı hastalara yapılacak girişimler için hizmet verdiklerini ancak koşullarının bu hizmetler için ciddi sıkıntılar içerdiğine vurgu yaptı. 

Karşılıklı iletişim içerinde geçen toplantıda uzmanların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Atıcı, Anestezi Derneği’nin uzmanların sorunlarına yönelik çözüm aşamalarına nasıl katkıda bulunduğunu anlattı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol