Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SANİ KONUKOĞLU’NDA BÖBREK NAKLİ

 Gaziantep’te serbest meslekle uğraşan Yusuf Demirbaş (37), 4 yıl önce sürekli halsizlik ve ayaklarındaki ağrı nedeniyle gittiği doktorda kronik böbrek yetmezliği teşhisi konulduğunu söyledi.

Demirbaş, teşhisin ardından tedavisine başlanıldığını, ancak bir süre sonra ilaçların etki etmemeye başladığını ifade ederek, bunun üzerine doktorunun, “ya diyaliz yada nakil” diyerek, süreci özetlediğine vurgu yaptı.

Bunun üzerine eşi, 2 çocuğunun annesi Selver Demirbaş’ın (31) böbreğini vermek istediğini anlatan Yusuf Demirbaş, şöyle devam etti:

“Tetkiklerde dokular uyumlu çıkınca, en doğru hastane için araştırma yaptık.Internet üzerinden ve hastanelere giderek yaptığımız araştırmalar sonucunda tercihimiz Özel Sani Konukoğlu Hastanesi oldu. Organ Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. M. Fatih Yüzbaşıoğlu ve hastane çalışanlarının ilgisini, gülen yüzünü ve sunulan hizmetlerigörünce tercihimizin ne kadar doğru olduğunu anladık.

Gaziantep’te böyle bir sağlık kuruluşunun olması bizi her anlamda rahatlattı. Başka şehirde olsa, bizi hem maddi, hem de manevi anlamda çok zorlardı. Özel Sani Konukoğlu Hastanesi kurucuları Konukoğlu ailesi ve yetkilileri başta olmak üzere bütün çalışanlara, hemşirelere, Organ Nakil Merkezi’ne ve Prof. Dr. M. Fatih Yüzbaşıoğlu’na çok teşekkür ederim.

Eşimin ve benim sağlık durumum iyi. Nakil sürecimiz çok iyi geçti. Eşime yaptığı fedakârlıktan dolayı çok teşekkür ederim. Sayesinde sağlığıma tekrar kavuştum. İyi günümde olduğu gibi kötü günümde de hep yanımda oldu. Herkesi organ bağışında bulunmaya çağırıyorum. Bir organ, bir hayat demek.Toplum olarak organ bağışı konusunda daha duyarlı olmalıyız.”

 

“HAYAT KURTARMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU”

Ev hanımı olan Selver Demirbaş, eşinin sıkıntılarınıbirlikte yaşadıklarını anımsatarak, “Durumu kötüye gitmeye başlamıştı. Organ nakliyle sağlığına kavuşacağını öğrendiğimde, böbreğimi vermek istedim.Tetkikler sonucunda, dokularımızınuyumlu olduğu söylediler. Nakil için gerekli işlemler yapıldı. Nakil sonrası eşimin de benim de sağlık olmamız her şeye değer” ifadelerini kullandı.

 Sağlık durumu uygun olan herkesi organ bağışında bulunmaya çağıran Selver Demirbaş, “Kimse korkmasın. Korkulacak bir durum yok. Hayat kurtarmak,birisini tekrar hayata bağlamaya neden olmak çok güzel bir duygu” diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

Organ Nakil Merkezi Başkanı Prof. Dr. M. Fatih Yüzbaşıoğlu dabaşarıyla gerçekleştirdikleri organ nakli ameliyatlarının kendileri için gurur, hastalara umut olduğuna dikkati çekti.

Prof. Dr. Yüzbaşıoğlu, Organ Nakil Merkezi’nde gerek teknik altyapının, gerekse verilen tıbbi hizmetlerin kalitesi sayesinde pek çok hastanın şifa bulduğunu, organ bağışçılarınınlaparoskopik operasyonlar sayesinde kısa sürede ayağa kalktıklarını bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol